TFF'den beIN Sports iddialarına yanıt

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinde bugün basında yer alan yayıncı kuruluşun ödemeleri geciktirdiği haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Haberler 14.06.2019 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu, bugün basnda yer alan yaync kuruluun her ayn 21inde yapt ödemeleri zarar ettii için geciktirdii ile ilgili haberleri resmi sitesinden yalanlad.

te yaplan açklama;

Son günlerde kamuoyunda i ortamz Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Ligin resmi yayncs beIN Sports ile ilgili ortaya atlan tamamen gerçek d ve mesnetsiz iddialar üzerine bir açklama yapma gerei domutur.

GECKM ÖDEME BULUNMAMAKTA

Türk futboluna çok deerli katklarda bulunan beIN Sports, 2018-2019 sezonu yayn haklar ile ilgili tüm ödeme yükümlüklerini yerine getirmi olup, kulüplerimize herhangi bir gecikmi ödemesi de bulunmamaktadr.

beIN Sports, 18 yldr kulüplerimize maddi ve manevi çok deerli katklarda bulunmutur. BeIN Media Group CEOsu Sayn Yousef Al-Obaidly ile yaplan görümelerde de bu desteklerinin sürecei kendisi tarafndan sk sk dile getirilmitir. Tabii ki ortaya çkabilecek olas sorunlar ve eksiklikler, karlkl i birlii içerisinde çözüme kavuturulacaktr.

Federasyonumuzun, çözüm ortamz beIN Sportsun deerli katklarnn uzun yllar devam edeceine inanc tamdr.

Kamuoyuna saygyla duyurulur.

BEIN SPORTSTAN çEKLECEK DDALARINA YANIT

Konyaspor Kulübü Bakan Hilmi Kullukun yaync kurulu beIN Sports için, En büyük gelirimiz yaync kurulu, onlar da çkmak istiyor iddiasna Digitürkten açklama gelmiti.

NELER YAANMITI?

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Ligin yaync kuruluu Digiturkten Konyaspor Kulübü Bakan Hilmi Kullukun Yaync kurulu çkmak istiyor. eklindeki ifadeleriyle ilgili yaplan açklamada, Digiturk, TFF ile yapt yayn anlamasna binaen Türk futbolunun hali hazrdaki en büyük destekçisidir ve 20 yldan bu yana i ortakl yapt TFFye verdii tüm taahhütlere her zaman bal kalmtr, bal kalmaya da devam etmektedir. denildi.

Kurumun Türk futboluna katkda bulunma konusundaki kararllna vurgu yaplan açklamada, Yayn haklar anlamasndan doan her türlü yükümlülük ve ödemeler Digiturk tarafndan gerçekletirilmektedir. Dier yandan Digiturk uzunca bir süredir, söz konusu anlama kapsamndaki baz ticari hususlar hakknda TFFden doal ve makul taleplerde bulunmaktadr. Digiturk öncelikli gördüü bu hususlar üzerinde TFF ile çalmaya devam ederek, Türk futboluna hem ulusal hem de uluslararas alanda katk sunmaya devam etme kararllndadr. ifadeleri kullanld.

Ana Sayfaya Git