TFF’ye Öfke Kusan Bingöl Ligden Çekiliyor

3.Lig 3.Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren 12 Bingölspor,TFF ve hakemlerin yanlı tutumunu gerekçe göstererek ligden çekilme kararı aldı.

Haberler 11.04.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulübün Onursal Bakan Reat Ylmaz,TRT Kurdide yaynlanan Futbola Herem Taybet (Bölge Futbolu Özel) programna telefonla balanarak olay açklamalarda bulundu. Baz güçlerin bölge takmlarnn ve 12 Bingölsporun baarsz olmas için kirli planlar devreye soktuunu belirten Ylmaz,ligde kalma yolunda kader anlam tayan Payasspor maçnda 2 penalt ve 1 gollerinin verilmediini söyledi. Ylmaz,olaylarn bu duruma gelmesinin çok farkl nedenleri olduunu kaydetti.

erefimizle Geldik,erefimizle Gidiyoruz

Hakemliin son senesini yaayan Mustafa lker Cokunun bu maça verilmesinin manidar olduunu anlatan Ylmaz,Bu hakemhangi amaçla maçmza verildi bunu biliyoruz. Bizi düürmek için dümeye bastlar. Ama biz onlara bu zevki tattrmayacaz. Onurumuzla erefimizle hakkmzla çktöz 3.Ligden yine ayn duruumuzla çekilme karar alm bulunmaktayz. Bütün Bingöl Halk bilmelidir ki yalnz ve marur Bingölsporumuz bu ayrmcla ve onursuzlua dur demek için bu karar almtr.Bizler Bingöllü olmaktan onur duyuyoruz, Halkmzda verdii bu onurlu mücadelesinden dolay takmyla gurur duysun. dedi.

Ana Sayfaya Git