TFF’ye tepki

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor Kulübünden, Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki geldi.

Haberler 17.02.2018 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor yönetim kurulu adna yaplan açklamada, Diyarbakrda oynanan Diyarbekirspor - Mulaspor müsabakasnn hakeminin verdii kararlara tepki gösterildi. Açklamada, hakemin vermi olduu yanl ve objektiflikten uzak kararlarn herhangi bir küfür ve taknlk yapmadan medeni bir ekilde protesto eden taraftarlarn tezahüratlarn Seyirci olaylar kötü ve çirkin tezahürat eklinde deerlendirip, ayn sezon 5. kez gerçekletii gerekçesiyle TFF tarafndan 1 maç seyircisiz oynama cezas verdii belirtildi. Açklamada öyle denildi:

ART NYETLLK VAR

Maçlarmzda görev alan hakemlerin objektif olmayan kararlar ile özellikle Mulaspor maçnda oyuncumuz Muhammed Akarslana yaplan müdahaleyi penalt vermeyip bir de üstüne sar kartla cezalandrm ve oyuncumuz son maçmzda cezal duruma dümütür.Kulübümüz tüm bu yaanan hakszlklar karsnda topyekun bir maduriyet edilerek hedeflediimiz ampiyonluun engellenmeye çalldn üzülerek belirtmek istiyoruz. TFF ve dier ilgililerden bu konu da daha fazla adalet bekliyoruz.

Ana Sayfaya Git