TFF’yi göreve çağırdı

Diyarbekirspor Kulübü Yönetimi, "Liglerin oynanmasını istemiyoruz" diye açıklama yapan 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Volkan Can'a sert tepki göstererek Türkiye Futbol Federasyonu'nu göreve çağırdı.

Haberler 11.06.2020 - 23:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ayn zamanda Krklarelispor Bakan olan Volkan Cann küme düme hattnda yer alan kendi takmn kurtarmak için böyle bir talepte bulunduunu belirten Diyarbekirspor Kulübü Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, kendi görülerine bavurulmadan Türkiye Futbol Federasyonu ile kulüpler adna görüülmesinin skandal olduunu söyledi.

LGLERN PTAL EDLMES TARTIMASI

Avar, Bizim görüümüzü almadan açklama yapmak ve federasyondan liglerin iptal edilmesini talep etmek kimsenin haddine deildir. Kim size bu yetkiyi verdi? Kendi takmnz küme düme tehlikesi yayor diye siz herkes adna fikir beyan edemezsiniz. Siz kendinizi kurtaracaksnz, peki biz ne olacaz? Diyarbakr, 2 milyonun üzerinde nüfusa sahip olan bir kent. Diyabekirspor hedefleri olan bir takm. Bizler bunu batan beri söylüyoruz, kimse madur olmasn. Eer ligler oynanmayacaksa ilk 2 sradaki takmlar ve 9 sradaki takmlar Play-Off oynasn. Diyarbekirspor olarak Play-Offla aramzda sadece 1 puan olduunu belirtmek isterim. TFFnin görevini en iyi ekilde yapmalarn, bizleri madur etmemelerini istiyoruz. Aksi taktirde tüm yaayacamz maduriyetin tek sorumlusu ehir olarak hedef göstereceimiz TFFdir. Hedefi olan takmlar ve harcadklar paralar ne olacak? Kulüpler sizin oyuncanz deildir. TFFyi göreve davet ediyoruz.

GÖRÜLERMZ ALINMADAN

O zaman bizim kaybolan haklarmz ve zararmz telafi edilsin. Bunlarn derdi insan sal deil, dertleri kendilerini kurtarmak. Bandan beri ifade ettiimiz üzere salk her eyden önemlidir ve devletimiz ne karar alrsa uyarz. Ancak gelinen aamada federasyon, liglerin oynanmasna karar vermiken ve bizler de harcama yaparak hazrlk yaptmz durumda birilerinin böyle senaryolar icat etmesi kabul edilemez. Türkiye Futbol Federasyonu bu sorumsuzlua dur demelidir. Federasyonu göreve davet ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git