Token satış rekorunda!

Kripto para piyasasına giren Diyarbekirspor ,ön satışlarda rekor kırdı.

Haberler 25.10.2021 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2.Lig ekibi Diyarbekirsporun Bitexen ile ibirlii yaparak kripto para piyasasnda faaliyet gösteren DYAR TOKEN ön satlarda rekor krarak tarihi bir baarya imza att. Gelir baarsnn ardnda Diyarbekirspordan bölgedeki profesyonel ve amatör spor kulüplerine can simidi olacak bir karar geldi.

Diyarbekirspor Token, sponsorluk, malzeme ve ba yoluyla Diyarbakr bata olmak üzere tüm bölge ehirlerindeki kulüplere ve spor bileenlerine destek salayacak.

BÖLGE SPORUNA CAN SMD OLACAIZ

Spor dünyasnn ekonomik sknt çektii bu dönemde aldklar bu kararn kulüplere rahat nefes aldracan belirten Diyarbekirspor Onursal Bakan Feyzi lhanl, DYAR TOKENlere gösterilen youn ilgiden dolay çok mutlu olduklarn söyledi.

lhanl, Bitexen ile ibirlii yaparak balatm olduumuz çalmalar ilk etapta çok olumlu sonuçlar verdi. Ön satlarda rekor krld. Bundan dolay halkmza ne kadar teekkür etsek az gelir. Bizim de halkmza teekkür borcumuz olutu. Bu yüzden elde edilen geliri sponsorluk, forma reklam, malzeme yardm ve çeitli hibeler yoluyla paylaarak profesyonelden amatöre kadar bölgemizdeki kulüplere ulatracaz. DYAR TOKEN ile herkes kazanyor dedi.

Ana Sayfaya Git