Token’den kazandığını halkla paylaşacak!

Kripto para borsasına hızlı bir giriş yapan ve hisseleri en fazla ilgi gören markalar arasına giren Diyarbekirspor Token (DİYAR TOKEN) kripto para piyasasının üst limiti olan pro tahtaya yükseldi.

Haberler 06.11.2021 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Etimesgut Belediyespor maçnn biletlerini toplu olarak alp taraftarlara ücretsiz datma karar alan Diyarbekirsporun kripto para sponsoru Bitexen, önümüzdeki günlerde ücretsiz forma bata olmak üzere amatör spor kulüplerine ve spor bileenlerine malzeme desteinde bulunmay amaçlyor.

Diyarbekirspor, kripto para borsasnda kazand para ile sporseverlere ve spor camiasna destek olmay kararlatrd. Bir süredir piyasada olan ve deeri giderek yükselip pro tahtaya çkan DYAR TOKENden elde edilen gelirle Etimesgut Belediyespor maçnn biletlerini satn alarak taraftarlara ücretsiz datan Diyarbekirsporun sponsoru ve kripto para piyasasndaki i orta Bitexen, önümüzdeki günlerde taraftarlara forma, klk spor malzemeler ve çeitli hediyeler datacak.

Maddi sknt içerisinde bulunan amatör spor kulüpleri ve spor bileenlerine de destek sunulmas amaçlanyor. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili çalmalarn kamuoyuna duyurulaca ifade edildi.

Ana Sayfaya Git