Top oynanacak sahamı burası?

Mardin'in Nusaybin ilçesinde oynanan amatör maçta kaleci, sahadaki çukurları yanında getirdiği battaniye ile kapattı.

Haberler 30.09.2019 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin 2. Amatör Liginden Mardin Ik Spor Kulübüne bal Nusaybin Diclespor ile Kzltepe Star Spor takmlar karlat. Nusaybin ehir Stadyumu zemininde bulunan sentetik çimin ypranmas ve özellikle kalecilerin sürekli yaralanmas nedeniyle Nusaybin Diclespor kalecisi Ahmet Ay, sahaya yannda getirdii battaniye ile çkt.

SAHADA OLUAN çUKURLAR

Isnma süresi boyunca yere serdii battaniye üzerinde snan Ay, saha zeminin baz bölümlerinde sporcular sakatlayacak ve yaralayacak çukurlar açldn söyledi. Kaleci Ay, Nusaybin ehir Stad zemini son yllarda giderek ypranyor. Sentetik çim olmas nedeniyle zeminde açlan çukurlara yamalar yaplyor. Özellikle kalecilerin durduu yer ve penalt noktalarnda büyük çukurlar olutu. Bu nedenle saha zemini futbol oynamaya uygun halde deil. Kale direklerinin ortasnda açlan büyük çukurlar nedeniyle hemen her maçta sakatlanyoruz. Biz de çözümü çukur açlan kale içlerine battaniye sererek buluyoruz eklinde konutu.

Ay, Gençlik ve Spor Bakanlndan Nusaybin ehir Stadyumundaki bozuk zemini iyiletirmelerini istediklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git