Trabzonspor bugün Hoffenheim ile karşılaşacak

Trabzonspor, bugün kampta 2. hazırlık maçında Almanya'nın Hoffenheim takımı ile karşılaşacak.

Haberler 25.07.2019 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni sezon öncesi kamp çalmalarn Avusturyada sürdüren Trabzonspor, bugün kamptaki 2. hazrlk maçnda Almanyann Hoffenheim takmyla oynayacak.

Linz Kentinde 20 Temmuzda kampa giren ve ilk hazrlk maçnda genç oyunculardan oluan bir kadroyla çkt Macaristann Haladas ekibi ile golsüz berabere kalan bordo-mavililer, Hofenheim ile Bad Wimsbach kasabasnda TS 20.00de karlaacak.

Birleik Arap Emirliklerinin Ajman takm ile oynamay planlad maçn iptal edilmesinin ardndan Karadeniz ekibi, toplam kamp boyunca 4 hazrlk karlamas oynayacak. Bordo-mavililer, 27 Temmuzda talyann Parma, 29 Temmuzda da Verona takm ile karlaacak.

Dönü erkene alnd

Trabzonspor, Avusturya kampn 1 gün önce tamamlayacak.

30 Temmuzda Avusturyadan ayrlmay planlayan Karadeniz ekibi, 29 Temmuzda oynayaca Verona karlamasnn ardndan Trabzona dönecek.

Trabzonsporlu oyuncular, 2 gün izinin ardndan UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Sparta Prag ile yapaca maçn hazrlklarna balayacak.

Forvet sorunu

Trabzonspor yeni sezon öncesi forvet mevkisinde sknt yayor.

Bordo-mavili takmda Rodallegann takmdan ayrlmas, Afrika Uluslar Kupasna katld için izin verilen Ekubann da henüz kampa katlmamas forvet mevkisinde antrenmanlarda da eksiklik yaatyor.

Altnordudan alnan genç oyuncu Salih Kavrazln da lisans ilemlerinin sonuçlanmamas nedeniyle kampta sadece Koray Klnç ve Muhammet Akpnar santrfor olarak dikkatleri çekiyor.

Kulüp bakan Ahmet Aaolu, basn mensuplaryla sohbette forvet transferinin gerçeklemek üzere olduunu belirtiyor.

Ana Sayfaya Git