Trabzonspor deplasmana ısınamadı

Spor Toto Süper Lig’de 2018-19 sezonunun ilk üç haftalık bölümünü 4 puanla geçen ve tek galibiyetini evinde alan Trabzonspor, oynadığı iki deplasman maçından ise 3 puan çıkaramadı.

Haberler 27.08.2018 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligin 3üncü haftasnda deplasmanda MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, bu sezon d sahada oynad ikinci maçta da galibiyete uzanamad. Spor Toto Süper Ligin ilk haftasnda konuk olduu Medipol Baakehire 2-0 malup olan bordo-mavililer, 3üncü hafta mücadelesinde ise deplasmanda MKE Ankaragücü karsndan 1 puanla ayrld. 3 maçta hanesinde 4 puan yazdrabilen Trabzonspor, tek galibiyetini ise iç sahada elde etti.

2 MAçTA KALESNDE 4 GOL GÖRDÜ

Bordo-mavililer üç maçlk bölümde kalesinde gördüü 5 golün 4ünü de yine deplasmanda yedi. Ligin ilk üç haftasnda att 5 gole karlk kalesinde 5 gol gören Trabzonspor, bu gollerin 4ünü deplasmanda yedi. Sahasnda Demir Grup Sivasspor ile oynad maç 3-1 kazanan bordo-mavililer, deplasmanda ise Medipol Baakehire 2-0 malup oldu, MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kald.

AAOLUNDAN KALKAVANA TEPK

Bu arada Trabzonspor Kulübü Bakan Ahmet Aaolu, MKE Ankaragücü karlamasnda yedikleri ikinci gol öncesi maçn hakemi Mete Kalkavann verdii ve tartlan faul kararna tepki gösterdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabndan düdük fotorafnn da yer ald bir paylam yapan Aaolu, Yapacan tek ey bu düdüü adaletli bir ekilde çalmak. Eer onuda beceremiyorsan.. ifadelerine yer verdi.

METE KALKAVAN, YEREL BASININ DA HEDEFNDE

Trabzonda yerel gazeteler, Trabzonsporun deplasmanda MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kald maçn ardndan karlamann hakemi Mete Kalkavana sert tepki gösterdi. Karadeniz gazetesi, Kan emici i banda, Kazandk dediimiz Ankaragücü maçnda 3 puan Mete Kalkavan çald ifadelerini kulland. Sonnokta gazetesi, Hakem deil, tetikçi, stanbul ua görevini yine eksiksiz yerine getirdi, galibiyetimizi engelledi balklarna yer verdi. Taka gazetesi, Kalkavann bordo-mavi dümanl, Ankaragücü karsnda iki kez öne geçen Trabzonspor, maçn hakemini geçemedi yorumunu yapt. Günebak gazetesi, Sevincimizi kursamzda brakt!, Trabzonspor, iki kez öne geçtii maçta Mete Kalkavan geçemedi balklaryla haberi okuyucularna aktard. Kuzey Ekspres gazetesi, Kalkavan rezaleti, Trabzonsporu ince ince dorad ifadelerine yer verdi.

TEK GÜN ZN

Spor Toto Süper Ligin 3üncü haftasnda deplasmanda MKE Ankaragücü ile 2-2 beraberer kalan Trabzonsporda bu maçn ardndan futbolculara tek gün izin verildi. Bugünü izinli olarak geçirecek bordo-mavililer, bugün saat 17.30da Mehmet Ali Ylmaz Tesislerinde yapaca antrenmanla 1 Eylül Cumartesi günü oynayaca Galatasaray maçnn hazrlklarna balayacak.

Ana Sayfaya Git