Lucescu bu kez Trabzonspor’dan kovulmaya geliyor!

Ukrayna’nın köklü ve güçlü ekiplerinden Shaktar Donetsk’e yıllardan beri birçok başarı ve kupa kazandıran, ülkemizde de hem Beşiktaş hem de Galatasaray’ı şampiyon yaptıktan sonra gönderilen Rumen teknik patron Mircea Lucescu’nun Muharrem Usta başkan seçilirse Trabzonspor’a geleceği iddia edilirken sosyal medyada “Lucescu bu kez Trabzonspor’dan kovulmaya geliyor” gibi yorumlar yapıldı.

Haberler 02.12.2015 - 12:09 Son Güncelleme : 02.12.2015 - 12:09

UEFA Kupası dahil Shaktar Donetske çok sayıda kupa kazandıran ünlü teknik adam Mircea Lucescunun, Muharrem Ustanın başkan seçilmesi durumunda Trabzonspor ile transfer görüşmesi yapmak için Türkiyeye geleceği öne sürüldü.

Mircea Lucescunun Türkiye temsilcisi Süreyya Ertuğrul, Rumen teknik adamın Türkiyeye gelerek bordo mavililerle masaya oturacağını söyledi.

Önceki gün katıldığı bir televizyon programında Lucescu ile bizzat görüştüğünü ve Trabzona gelmeye sıcak baktığını açıklayan Trabzonspor başkan adaylarından Muharrem Usta, başkan seçilmesi halinde Rumen hocanın ilk tercih olacağını belirtmişti. Ustanın bu açıklamalarından sonra heyecan yaratan haber Lucescudan geldi.

Bu haber Bordo Mavili taraftarlarda heyecan yaratırken, sosyal medyada da Lucescu bu kez Trabzonspordan kovulmaya geliyor gibi yorumlar yapıldı.

Ana Sayfaya Git