Trabzonspor, resmi teklifleri değerlendirecek

Mevcut kadrodan Uğurcan Çakır, Djaniny Semedo ve Caleb Ekuban gibi isimler için menajerler aracılığı ile tekliflerin geldiği Trabzonspor’da yönetimin, sadece resmi teklifleri dikkate ve değerlendirmeye alacağı öğrenildi.

Haberler 28.05.2021 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Transfer çalmalarn sürdüren Trabzonsporda, Finansal Fair Play kurallarnn da ihlal edilmemesi için satlacak olan oyunculardan elde edilecek gelirler de büyük önem tayor. Bu noktada takmdan ayrlmalar gündemde olan oyuncular için gelecek teklifleri deerlendirecek olan bordo-mavililerde uana kadar hiçbir oyuncu için resmi bir teklif yaplmad, menajerler aracl ile baz oyuncular için giriimlerin olduu ifade edildi.

AVRUPA TAKIMLARI BEKLENYOR

Avrupann önde gelen liglerinde sezonun yeni tamamlanmas nedeniyle birçok kulübün halen planlamalarn yapmamas ve bu nedenle de resmi transfer giriiminde bulunmamasn göz önünde bulunduran yönetim, satlacak oyuncular konusunda da aceleci davranmyor. Özellikle Avrupaya transferi en çok konuulan Uurcan çakr için de Avrupa ampiyonas sonras bu transferin gerçeklemesi öngörülüyor.

UURCAN, DJANINY VE EKUBAN çN GRM VAR

Trabzonsporda transferleri en çok gündemde olan isimler ise Uurcan çakr, Djaniny Semedo ve Caleb Ekuban. Uurcan çakr için talya ve ngiltereden, Djaniny için Arap takmlarndan ve Ekuban için ise talyada menajerler aracl ile baz giriimlerin olduu ancak henüz kulübe resmi bir teklifin ulaamad kaydedildi. Ayrca Abdülkadir Ömür için de giriimlerin olduu ancak yönetimin harcama limitlerini iyi kullanma noktasnda ayn dönemde hem Uurcan hem de Abdülkadir Ömürün transferlerine onay vermeyi düünmedi ifade edildi.

Ana Sayfaya Git