Trabzonspor seri peşinde

SPOR Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Bursaspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, 18'inci hafta mücadelesinde yarın deplasmanda konuk olacağı Kasımpaşa'yı mağlup ederek seri yakalamak istiyor.

Haberler 22.01.2017 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ziraat Türkiye Kupasnda Gümühanespor ile berabere kalan ve gruptan çkma ansn zora sokan Trabzonspor, Avrupa kupalarna katlma noktasnda gözünü lige çevirdi. 18inci hafta mücadelesinde yarn deplasmanda Kasmpaaya konuk olacak olan bordo mavililer, bu maç kazanarak üst sralara yükseliini sürdürmeyi hedefliyor. Saat 16.00da Recep Tayyip Erdoan Stadnda oynanacak karlamada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

KAZANAN KADRO KORUNACAK

Bordo mavililerde sakatl bulunan Matus Bero, bu maçta görev yapamayacak. Teknik direktör Ersun Yanaln, ligde son olarak oynanan ve 2-1 kazandklar Bursaspor maçnn 11ini büyük oranda koruyaca örenildi. Yanaln, son haftalarda bulduu forma ansn gol ve asistleriyle iyi deerlendiren genç oyuncu Yusuf Yazcya da yine ilk 11de görev vermesi bekleniyor.

KASIMPAA LE 16NCI RANDEVU

Trabzonspor ile Kasmpaa, yarn Recep Tayyip Erdoan Stadnda oynayacaklar maçla birlikte ligde 16nc kez kar karya gelecek. Ligde iki takm arasnda bugüne kadar oynanan 15 maçta Trabzonsporun 6, Kasmpaann 4 galibiyeti bulunuyor. 5 karlama ise beraberlikle sonuçland. Trabzonspor söz konusu maçlarda 21 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü.

CACERES LE ANLAILAMADI

Bu arada, Trabzonsporun transfer çalmalar kapsamnda stanbula davet edip salk kontrolünden geçirdii savunma oyuncusu Martin Caceres ile anlama salanamad. stanbulda bakan Muharrem Ustann da bizzat yürüttüü görümelerde taraflar arasnda ekonomik nedenlerden dolay uzlama salanamad, oyuncunun Pazar günü Türkiyeden ayrlaca örenildi.

Ana Sayfaya Git