Trabzonspor seri peşinde

TRABZONSPOR, deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir’i mağlup ederek hem galibiyet serisi yakalamayı, hem de üst sıralarda kendine yer edinmeyi arzuluyor.

Haberler 17.09.2017 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lk 4 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 malubiyet ile 7 puan toplayan bordo mavililer, yarn deplasmanda Medipol Baakehire konuk olacak. Trabzonspor 9 puanla 4üncü srada bulunan rakibi karsndan galibiyetle ayrlarak, üst sralarda bir adm daha yaklamaya çalacak. Saat 17.00de Baakehir Fatih Terim Stadnda oynanacak maçta hakem Halis Özkahya düdük çalacak.

SAVUNMADA DEKLK BEKLENYOR

Ligin ilk 4 haftasnda kalesini gole kapayamayan bordo mavililerde teknik direktör Ersun Yanaln savunma hattnda deiiklikler yapmay planlad örenildi. Deneyimli teknik adamn, son oynanan Gençlerbirlii 11inden farkl olarak savunmada Mustafa Akban yerine sakatl geçen Duricaya, ayrca Uurun yerine de yeni transfer Hubocana ans verebilecei belirtildi. Forvet hattnda sakatlnn ardndan tedavi program uygulanan Burak Ylmazn da bu maça yine 11de balamas bekleniyor.

MEDPOL BAAKEHR LE 19UNCU RANDEVU

Trabzonspor ile Medipol Baakehir, yarn oynayacaklar maçla birlikte ligde 19uncu kez kar karya gelecek. Ligde 2 takm arasnda bugüne kadar oynanan 18 maçta Trabzonsporun 9, Medipol Baakehirin 4 galibiyeti bulunuyor. 5 karlama ise beraberlikle sonuçland. Trabzonspor bu maçlarda 32 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

TRABZONSPOR 4 MAçTIR KAZANAMIYOR

Trabzonspor, Medipol Baakehir ile oynad son 4 maçta da rakibine üstünlük kuramad. En son 2014-15 sezonunun 2nci yarsnda Hüseyin Avni Aker Stadnda oynanan karlamada rakibini 3-2 malup eden bordo mavililer, sonraki 4 maçta 2 beraberlik ve 2 malubiyet elde etti.

TRABZONSPORUN MEDPOL BAAKEHR MAçI MUHTEMEL 11 U EKLDE:

Onur- Pereira, Hubocan, Durica, Mas- Okay, Kucka- Olcay, Sosa, Yusuf Yazc- Burak

Ana Sayfaya Git