Trabzonspor, Sivas deplasmanında 3 puan hedefliyor

Süper Lig’in 32’nci haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Trabzonspor, eksik oyuncu sayısının fazla olmasına rağmen bu mücadeleden de 3 puanla ayrılarak MKE Ankaragücü maçıyla yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefliyor.

Haberler 03.04.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde iki maçlk puan kayplarnn ardndan 4-1lik MKE Ankaragücü galibiyetiyle çka geçen Trabzonspor, yarn deplasmanda Demir Grup Sivasspora konuk olacak. Cezal ve sakat oyuncu saysnn fazla olduu bordo-mavililer, eksiklerine ramen bu maçtan da 3 puanla ayrlarak yakalad çk sürdürmeyi arzuluyor. Yeni 4 Eylül Stadyumunda saat 16.00da balayacak karlamay, hakem Mete Kalkavan yönetecek.

TEK DEKLK BEKLENYOR

Trabzonsporda bu maç öncesi Berat, Abdülkadir Ömür ile Trondsenin tedavileri devam ediyor. Kamil Ahmet ile Afobenin durumu da yaplacak son kontrollerin ardndan netleecek. Djaniny ise kart cezas nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcnn, son oynanan MKE Ankaragücü maçndaki 11inde mecburi deiiklie giderek cezal Djaninyin yerine hücum hattnda Yusuf Sarya forma vermesi bekleniyor.

MUHTEMEL KADRO

Karadeniz ekibinin muhtemel 11i öyle: Uurcan - Hüseyin, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Yusuf, Yunus, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban

SAKAT: Abdülkadir Ömür, Trondsen, Berat Özdemir, Kamil Ahmet-Afobe (Belirsiz)

CEZALI: Djaniny

Ana Sayfaya Git