Trabzonspor tempo düşürmüyor

Slovenya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, 17 günlük süreçte tek gün izin yaparken, oynadığı hazırlık maçları öncesinde ve sonrasında da günde çift antrenman gerçekleştiriyor.

Haberler 19.07.2018 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

1 Temmuzdan itibaren Slovenyada 2018-19 sezonunun hazrlklarn sürdüren Trabzonsporda antrenman temposu oyuncular zorluyor. lk etap kampnda youn geçen kondisyon arlkl çalmalarn ardndan ikinci etap kampnda daha çok taktik çalmalara yer verilirken, teknik direktör Ünal Karaman burada da futbolcularna adeta nefes aldrmyor.

MAç ÖNCES VE SONRASI ANTRENMAN

Slovenya kampnda 15 Temmuz ve 17 Temmuzda iki gün aralkla iki hazrlk maç oynayan bordo-mavililer, maçlardan önceki ve sonraki günlerde de çift antrenman yaparak hazrlklarna devam ediyor. Futbolcular da zaman zaman youn tempodan dolay yorgunluk hissetseler de antrenmanlarda istekli olmalar teknik heyeti memnun ediyor.

TEK GÜN ZN

1 Temmuzda yeni sezon hazrlklar için Slovenyada gelen ve 24 Temmuza kadar burada hazrlklarn sürdürecek olan bordo-mavililerde geride kalan 17 günlük sürede futbolculara tek gün izin verildi. Youn bir tempoda çalan Trabzonsporlu futbolcular, sadece ikinci etap kamp için otel deitirecekleri günü izinli olarak geçirdi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDYOR

Slovenya kampnda dün ikinci hazrlk maçnda Lokomotiva Zagreb ile karlaan Trabzonspor, bugün ara vermeden çalmalarna devam etti. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekletirilen antrenmanda Lokomotiva Zagreb maçnn her iki yarsnda da forma giyen oyuncular yenileme antrenman yaparken, dier oyuncular ise snmann ardndan dar alanda oyun oynad. Ameliyat olan Burak Ylmaz, U19 Milli takmnda yer alan Abdülkadir Ömürün yan sra tedavisi devam eden Castillo çalmalarda yer almad.

KAML AHMET TAKIMLA çALIMALARA BALADI

Bu arada Trabzonsporda sakatl nedeniyle uzun süredir takmdan ayr çalan, Slovenya kampnda da özel program dahilinde çalmalarn sürdüren Kamil Ahmet çörekçi, bugün sakatlnn ardndan ilk kez takmla çalt. Antrenmann ilk bölümünde takmla birlikte çalmalarda yer alan sa bek oyuncu, son bölümde ise takmdan ayr kondisyon arlkl çalt.

Ana Sayfaya Git