Trabzonspor, Uğurcan için acele etmeyecek

Transferde Avrupa kulüplerinin yakın takibinde olan Trabzonspor’un 1 numarası Uğurcan Çakır için yönetim, gelecek en iyi teklife göre hareket edecek.

Haberler 21.05.2021 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Transferde Avrupa kulüplerinin yakn takibinde olan Trabzonsporun 1 numaras Uurcan çakr için yönetim, gelecek en iyi teklife göre hareket edecek. Beklenilen seviyede teklifler gelmezse, Uurcan gelecek sezon da bordo-mavili takmn kalesini koruyacak. 16 milyon Euroluk piyasa deeri ile uanda Süper Ligin en deerli oyuncusu konumunda yer alan Trabzonsporun milli kalecisi Uurcan çakrn talipleri her geçen gün artyor. Bordo-mavili yönetim, baarl eldivenin transferinden yüksek bir gelir beklerken, istenilen rakamlarda teklif gelmemesi durumunda ise bu transfere onay vermeyecek.

EN DÜÜK 20 MLYON EURO VE SONRAK SATIINDAN PAY

Uurcan çakrn en iyi teklif ile en iyi kulübe gitmesini hedefleyen ve oyuncu ile de bu konuda kariyer planlamas yapan yönetim, baarl eldiven için taban fiyat 20 milyon Euro olarak belirledi. Bordo-mavililer, ayrca Uurcann sonraki satndan da yüzde 25lik bir pay beklentisinde. Bu seviyelerin altnda gelecek teklifleri reddedecek olan yönetimin, Uurcann Avrupa ampiyonasnda boy gösterdikten sonra teklifleri deerlendirmeye alaca kaydedildi.

EN YAKIN KULÜPLER INTER, TOTTENHAM VE LILLE

uanda Uurcan çakr transferinde en ilgili olan kulüplerin ise talya Seri A ekiplerinden nter, ngiltere Premier Ligden Tottenham ile Fransa Ligue 1 ekiplerinden Yusuf Yazc, Burak Ylmaz ve Zeki çelikin de formalarn giydii Lille kulübü olduu örenildi.

AAOLU: DEERN BULMADAN HçBR OYUNCU KAPIDAN DIARIYA ADIM ATAMAZ

Trabzonspor Kulüp bakan Ahmet Aaolu ise Uurcan çakrn transferi konusunda net bir tavr ortaya koyarken, milli kaleci de bu noktada kulübünün çkarlarn gözetiyor. Uurcan çakrn grup lideri olarak Avrupa ampiyonasna giden Türk Milli takmnn 1 numaral kalecisi olduunu kaydeden Aaolu, Tartmasz Türkiyenin en iyi kalecisi. En fazla paray veren en iyi kulübe gitmesi lazm. Deerini bulmadan hiçbir oyuncu Trabzonspor Kulübünün kapsnda admn darya atmaz. Uurcan da Kulübüm bekledii paray bulmazsa ben gitmem diyor. Uurcan çakr deerini bulmad takdirde önümüzdeki sezon Trabzonsporda oynamaya devam edecek ifadelerini kulland.

HAZIRLIKLAR TRABZONDA BALAYIP STANBULDA DEVAM EDECEK

Öte yandan Süper Ligde sezonun tamamlanmasnn ardndan tatile çkan Trabzonsporda yeni sezon hazrlklar 28 Haziranda Trabzonda balayacak. 3üncü Eleme Turundan girecei UEFA Konferans Liginde boy gösterecek olan bordo-mavililer, 5 Temmuza kadar Trabzonda hazrlklarn yapp, daha sonra 15 gün Türkiye Futbol Federasyonuna ait stanbuldaki Riva Tesislerinde çalmalarn gerçekletirecek. UEFA Konferans Liginde ilk maçlarn 5-12 Austos tarihinde oynayacak Trabzonsporun gruplarda yer alabilmesi için iki eleme geçmesi gerekiyor.

Ana Sayfaya Git