Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor'da rövanş heyecanı

Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundaki rövanş maçlarını 15 Ağustos Perşembe günü evlerinde oynayacak.

Haberler 15.08.2019 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trabzonspor, çekya temsilcisi Sparta Prag, Yeni Malatyaspor ise Srbistan ekibi Partizan konuk edecei maçlarda eleyerek, bu kupada grup aamas öncesi son eleme turu olan play-offa yükselmeye çalacak.

Süper Ligi geçen sezon 4. srada bitiren teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor, bu sezon Avrupa Ligine 3. eleme turundan balad. Bordo-mavili takm, bu turda eletii Sparta Prag ile deplasmandaki ilk maçta 2-2 berabere kald.

Medical Park Stadnda saat 20.30da balayacak ve beIN Sports 1den naklen yaynlanacak maç Danimarkal hakem Jakob Kehlet yönetecek.

Deplasmandan avantajl sonuçla dönen Trabzonspor, rövanta her türlü galibiyetin yan sra, 0-0 ve 1-1lik beraberliklerde de turu geçecek. Sparta Praga tur için, galibiyetin yan sra, 3-3 ve üzerinde gollü beraberlik gerekli. Müsabakada normal süre 2-2 berabere bitirse uzatmaya gidilecek. 15er dakikalk iki uzatma bölümünde de skor deimezse, turu geçecek ekibi seri penalt atlar belirleyecek.

Bu turu geçen takm, play-offta Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) elemesinden üstün çkacak ekiple kar karya gelecek.

Yeni Malatyasporun rakibi Partizan

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövan maçnda Partizan ile karlaacak.

Yeni Malatya Stadnda saat 20.00de balayacak ve TRT Spordan canl yaynlanacak müsabakay ngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek.

Deplasmandan dezavantajl sonuçla dönen teknik direktör Sergen Yalçn yönetimindeki Türk ekibinin turu geçebilmek için rakibini gol yemeden 2 farkl skorla yenmesi veya gollü 3 farkl skorla kazanmas gerekiyor. Müsabaka 3-1 Yeni Malatyasporun galibiyetiyle sonuçlanrsa uzatmaya gidilecek. 15er dakikalk iki uzatma bölümünde de skor deimezse, turu geçecek ekibi seri penalt atlar belirleyecek. Dier sonuçlar Partizan play-off turuna tayacak.

Turu geçen ekip, play-offta Molde (Norveç)-Aris (Yunanistan) elemesinin galibiyle karlaacak.

Avrupa kupalarnda tarihinde ilk kez mücadele eden Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda eletii Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljanay evinde 2-2 berabere biten maçn ardndan deplasmanda 1-0 yenerek tur atlamt. Partizan ise 2. eleme turunda Galler temsilcisi Connahs Quay kupann dna itmiti.

Ana Sayfaya Git