Trabzonspor’a yeni sağ bek

Trabzonspor, Cavanda’nın Galatasaray’a gidişinin ardından iki tecrübeli isimle de anlaşmaya vardı. Son kararı başarılı teknik direktör Ersun Yanal verecek.

Haberler 26.08.2016 - 13:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cavandanın Galatasaraya transferinin ardından sağ bek arayışlarını sürdüren Trabzonspor, bu bölge için iki isimle anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Ersun Yanalın raporu doğrultusunda harekete geçen bordo-mavili yönetim, Romanın tecrübeli sağ beki Vasilis Torosidis ve Aston Villadan Micah Richards yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı.

Romada üç yıldır forma giyen 31 yaşındaki Torosidis, kariyerine başka bir takımda devam etmek istiyor. Yunan savunmacıya en cazip teklifi Trabzonsporun yaptığı ve oyuncunun da Türkiyeye gelmek istediği öğrenildi. Aston Villa forması giyen Richardsın da menajeri aracılığıyla haber yolladığı ve Trabzonda oynamak istiyorum dediği öğrenildi.

Sezon başında 1.5 sezon aranın ardından yeniden Trabzonsporun başına geçen Ersun Yanal, bu hafta oynacakları Gaziantespor karşılaşmasında, bordo-mavililerin başındaki toplamda 100. maçına çıkacak.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git