Trabzonspor’da Burak Yılmaz sevinci

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya'nın Kranj kentinde kamp çalışmalarını gerçekleştiren Trabzonspor, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Haberler 05.07.2018 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yaplan antrenmanda sakatl bulunan Castillonun yan sra izinsiz olarak henüz kampa katlmayan Esteban Alvarado ve izinli olan Ramil Sheidaev ile Ogenyi Onazi yer almad. Antrenmann ilk bölümünde snma hareketleri yaplrken, son bölümde ise kondisyon arlkl çalma gerçekletirildi.

ANTRENMAN SAHASINA GOLF ARABASI LE GELDLER

Bu arada antrenman öncesi bordo-mavili futbolcularn büyük bölümü konakladklar otelden antrenman sahasna yürüyerek giderken, Olcay, Novak, Mustafa ve Yusuf Yazc sahaya golf arabasyla geldiler. Arac Yusuf Yazc kullanrken, genç oyuncu daha sonra golf arabasn antrenman sahasnn kenarna park ederek antrenmana katld.

BURAK TOPLA çALIMALARA BALADI

2017-18 sezonunun tamamlanmasnn ardndan kasndaki sorun nedeniyle Almanyada ameliyat olan Burak Ylmaz da sakatlnn ardndan ilk kez krampon giyerek kendisini denedi. Salk ekibinin kontrolünde kramponla bir süre kotuktan sonra topla çalmalara balayan Burak Ylmazn salk durumunun iyi olduu ve birkaç gün içerisinde takmla çalabilecek seviyeye gelebilecei kaydedildi.

KAMPTAK YÖNETC SAYISI K OLDU

Trabzonsporda kafileyle birlikte Slovenyaya gelen yönetici Lokman Sadklardan sonra yönetim kurulu üyesi Özer Bayraktarda kampa dahil oldu. Bugün takmn antrenmann takip eden iki yönetici de takmn sorunsuz olarak çalmalara devem etmesi için çalmalar yakndan takip ediyor.

Ana Sayfaya Git