Trabzonspor’da Djaniny'e milli davet; 3 maç yok

Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Djaniny Semedo, Afrika Uluslar Kupaları’na katılmak üzere Yeşil Burun Adası Milli Takımı’na çağrıldı.

Haberler 24.12.2021 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligde 2021-22 sezonu ilk yarsn zirvede kapatmaya hazrlanan Trabzonsporda Djaniny gelimesi yaanyor. Milli takm formasn son olarak 17 Kasm 2020de giyen ve o günden beri davet almayan Djaniny, 9 Ocak-6 ubat 2022 tarihleri arasnda Kamerunda düzenlenecek Afrika Uluslar Kupas finaline davet edildi.

Trabzonsporun Yeil Burun Adal oyuncusu Djaniny Semedo, son olarak 28 Mart 2021de ülkesinin milli takmna davet edilmi ancak kiisel sebeplerden ötürü kadrodan çkarlmt.

DJANINY EN AZ 3 MAç YOK

Ligde 45 puan bulunan ve ampiyonluu garantilemek için rakipleriyle arasndaki fark açmak için mücadele eden bordo mavili takmda Djaninye milli davet gelmesi Trabzonspor cephesini düündürüyor. Kritik maçlarda üstlendii rolüyle Trabzonsporun önemli oyuncularndan olan Djaniny, Afrika Uluslar Kupasna katlaca için Süper Ligde en az 3 maç kaçracak. Kamerunda ülkesini temsil edecek olan oyuncu, Trabzonsporun ligin ikinci yarsnda karlaaca Yeni Malatyaspor, Demir Grup Sivasspor ve GZT Giresunspor maçlarnda olmayacak.

GALATASARAY MAçI ÜPHEL

Afrika Uluslar Kupasnn 23-26 Ocak tarihlerinde gerçekleecek son 16 turuna Yeil Burun Adas milli takmnn kalmas halinde Djaniny, bordo mavililerin deplasmanda karlaaca Galatasaray maçnda da yer alamayacak. 6 ubatta yaplacak finale Yeil Burun Adasnn kalmas halindeyse Djaniny, Kasmpaa maçnda da kadroda olmayacak.

Trabzonspor, Djaniny ile birlikte yeni transfer edilen Jean Evrard Kouassinin de Afrika Uluslar Kupasna katlmas nedeniyle ikinci sezonun ilk maçlarnda iki oyuncusundan yoksun kalacak.

Afrika Uluslar Kupasnda tur takvimi öyle;

Grup aamas: 9-20 Ocak

Son 16 turu: 23-26 Ocak

çeyrek final: 29-30 Ocak

Yar final: 2-3 ubat

Final: 6 ubat

Ana Sayfaya Git