Trabzonspor'da gözler Alanyaspor maçına çevrildi

Trabzonspor'da gözler Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı kritik Aytemiz Alanyaspor maçına çevrildi. Milli ara öncesi moral bulmak isteyen Karadeniz ekibinde yeni teknik direktörün ismi de bu maç sonrasına bırakıldı.

Haberler 06.11.2020 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde 7 haftada 5 puanda kalan Trabzonspor, kötü gidiatna deplasmanda oynayaca Alanyaspor maçyla sonlandrmak istiyor. Teknik direktör Eddie Newton ile de yollar ayran bordo-mavililer, milli ara öncesi Alanyaspor deplasmannda moralli ayrlmak isterken yeni hocasn ise dikkatlerin dalmamas adna bu maç sonrasna brakt.

Karadeniz ekibinde yeni teknik direktörün kim olaca merakla beklenirken, Abdullah Avc ismi ise ön planda bulunuyor. Sözleme yl konusunda Avc ile görümeler devam ederken, teknik adam konusunda ince eleyip sk dokuyan bordo-mavililer, kamuoyunun Abdullah Avc beklentisinin aksine sürpriz bir isime de dönebilecei konuuluyor.

Nwakaeme risk edilmeyebilir

Trabzonsporda arlar bulunan Nijeryal oyuncu Nwakaeme zorlu Alanyaspor maçnda risk edilmeyebilir. ki gündür antrenmanlara çkmayan oyuncunun durumu bugün yaplacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacak. Gana Milli Takmndan dönüte koronavirüs testi pozitif çkan Caleb Ekubann ise herhangi bir sorunu kalmad. Oyuncunun kritik karlamada forma giymesi beklenirken Abdulkadir Parmakn ise ilk on bire dönü yapmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git