Trabzonspor’da gündem savunma

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, hafta sonu karşılaşacakları Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi antrenmanlarda savunmaya yönelik çalışmaları ön planda tutuyor, bu yönde de öğrencilerini sık sık uyarıyor.

Haberler 18.04.2019 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligin 29uncu haftasnda 5-0la bu sezon en farkl malubiyeti ald rakibi Evkur Yeni Malatyasporu konuk edecek olan Trabzonsporda teknik direktör Ünal Karaman özellikle takm savunmas üzerinde duruyor. Ligde bulunduklar konum itibariyle puan kayb yaamak istemeyen Karaman, antrenmanlarda savunmaya yönelik çalmalara arlk veriyor.

ATACAINIZ GOL KADAR YEMEMEKTE ÖNEML

Ligin en golcü takmlarndan olan bordo-mavililerde deneyimli teknik adam, son yaplan antrenmanda örencilerine gol atmak kadar yememenin de önemli olduunu anlatarak, Savunma yaparken çok çabuk reaksiyon vermeliyiz. Atacanz bir gol bizim için önemli ancak gol yememekte bir o kadar önemli. Ayrca pas yaparken de dikkatli davrann ve atacanz paslar dorudan takm arkadanzla buluturun. Hatalar en aza indirgemeliyiz uyarlarnda bulundu.

CARDOZODAN SONRA SKORA EN çOK KATKI SALAYAN SM NWAKAEME

Trabzonsporda bu sezon 10 gol ve 6 asistlik performans ortaya koyarak lig ve kupada skora katk salayan Anthony Nwakaeme, bu alanda son 4 ylda bordo-mavili takmda görev yapm yabanc oyuncular arasnda skora katk salama noktasnda en faydals oldu. Sol kanatta görev yapmasna ramen forvet hattndaki Rodallega ile Ekubandan daha çok gol ve asist üreten Nwakaeme, 2014-15 sezonunu 20 gol ve 3 asistle tamamlayarak bir sezonda 23 gole katkda bulunan forvet oyuncusu Oscar Cardozonun ardndan gole en çok katk salayan yabanc oyuncu oldu.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDYOR

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 29uncu haftasnda 20 Nisan Cumartesi günü sahasnda Evkur Yeni Malatyaspor ile yapaca maçn hazrlklarn sürdürdü. Mehmet Ali Ylmaz Tesislerinde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yaplan antrenmana, sakatl bulunan Ogenyi Onazi katlmad. Kamil Ahmet çörekçi ise takmdan ayr kou yapt. Antrenmann ilk bölümünde pas çalmas, dar alanda oyun ve çabuk atak sonuçlandrma ile savunmaya yönelik çalma yapld. Son bölümde ise orta ve ut çalld.

Ana Sayfaya Git