Trabzonspor’da İstanbul fobisi

Spor Toto Süper Lig’in 27’inci haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor, bu sezon Süper Lig’de aldığı altı yenilgiyi de İstanbul takımları karşısında elde etti.

Haberler 02.03.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe malubiyeti ile bu sezon ligde altnc malubiyetini alan Trabzonsporun, söz konusu alt yenilgisi de stanbul takmlarna kar geldi. Bordo-mavililer söz konusu 6 yenilgi ald maçlarda Fenerbahçeye 3-1 ve 1-0, Galatasaraya 2-0, Kasmpaaya 4-3 ve Baakehire ise 2-0lk skorlarla kaybetti. Süper Ligde bu sezon oynad 26 maçta 6 da beraberlii bulunan Trabzonspor, 14 kez de rakipleri karsndan galibiyetle ayrld.

SERLER SONA ERD

Trabzonsporun Fenerbahçe malubiyeti sonras Süper Ligdeki 10 maçlk yenilmezlik, 7 maçlk galibiyet ve 4 maçlk gol yememe serileri de sona erdi. Bordo-mavililer bu malubiyet öncesi elde ettii galibiyet, puan ve gol yememe serileriyle son yllarn en baarl performansna imza atmt.

HUGO VE KAML AHMETN TEDAVLERNE BALANDI

Bu arada Trabzonspor Kulübünden, savunma oyuncular Vitor Hugo ve Kamil Ahmet çörekçinin salk durumlaryla ilgili açklama yapld. Kulüp Doktoru Op. Dr. Hakan çelik, yapt açklamada, Fenerbahçe karlamasna ald darbe sonucu burun kemiinde krk oluan Vitor Hugonun tedavisine balanmtr. Ayrca antrenmanda ald darbe sonucu sakatlanan Kamil Ahmet çörekçinin ise bugün çekilen MR grafisinde sa dizinde iç yan ba yaralanmas olduu tespit edilmi ve tedavisine balanmtr ifadelerine yer verdi.

YEREL GAZETELERDEN ADALET VE HAKEM TEPKS

Yerel gazeteler, Spor Toto Süper Ligin 27nci haftasnda, Trabzonsporun 1-0 malup olduu Fenerbahçe maçnn ardndan Adalet vurgusunda bulunurken, hakemlerin yönetimine de tepki gösterdi.

Kuzey Ekspres Gazetesi, Adalet kimin için var!, Sahada Uurlu, VARda ise Avrupann en iyi 2inci hakemi çakr vard güya! Ama ikisinin de niyetleri belliydi. Ekubana ceza alan içinde vurulan tekmeyi geçtik, Bakasetasn yüzüne patlayan dirsek için bile VARa gidilmemesinin tek açklamas vard onlar adna. Fenerbahçemiz VAR olsun!, Günebak Gazetesi, Hrsz VAR, Süper Ligde önüne geleni ykp geçen Trabzonsporu, Fenerbahçe karsnda hakem Uurlu ve VARda çakr durdurdu, Karadeniz Gazetesi, Haram olsun size verilen paralar, Frtnann 7 maçlk galibiyet serisini Yaar Kemal Uurlu ve VARda görev yapan Cüneyt çakr bitirdi, Sonnokta Gazetesi, Karanlk tipler çald götürdü, Feneri kurtarma operasyonunda görevlerini tamamladlar, Taka Gazetesi ise Frtna zirveyi skalad!, Trabzonspor, 11 maç sonra sahadan yenilgiyle ayrlrken zirve yarnda yara ald balklarn kulland.

Ana Sayfaya Git