Trabzonspor'da liderlik hesapları

Süper Lig'in 9. haftasında lider Fenerbahçe'yi konuk edecek bordo-mavililer, rakibini yenerek hem teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 20 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek hem de liderliği ele geçirmenin mücadelesini verecek.

Haberler 14.10.2021 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trabzonspor, Süper Ligin 9. haftasnda sahasnda karlaaca Fenerbahçeyi yenerek hem yenilmezlik serisini sürdürmeyi hem de liderlii ele geçirmeyi hedefliyor.

Ligde 19 puanla Fenerbahçenin 1 puan gerisinde ikinci srada yer alan bordo-mavililer, zorlu karlamaya odakland. En son teknik direktör Abdullah Avcnn görev yapt geçen sezonun 29. haftasnda Aytemiz Alanyaspora sahasnda 3-1 malup olduktan sonra 20 maçta 9 galibiyet, 11 beraberlik elde eden bordo-mavililer, yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Trabzonspor, ligde 219 gündür malubiyet görmedi.

20 bine yakn taraftar destekleyecek

Trabzonsporda karlamann biletlerine taraftarlar youn ilgi gösterdi. 40 bin kiilik Medical Park Stadnn sata çkarlan 20 bine yakn bilet 1 saat içerisinde tükendi. Bu rakam Trabzonsporun bu sezon iç sahada en fazla seyirci says olacak. Ligin 4. haftasndaki Galatasaray maçn 13 bin 500 taraftar izlemiti.

Hamsikin oynamas zor

Trabzonsporda Fenerbahçe maç öncesi 6 eksik oyuncu var. Bordo-mavililerde Fode Koita, Abdulkadir Parmak, smail Köyba, Serkan Asan, Dorukhan Toközün sakatlklar bulunuyor. Slovakya Milli Takmnn Hrvatistan ile oynad maçta sakatlanan Marek Hamsikin yarn çekilecek MRdan sonra durumu netleecek. Ancak bu futbolcudan gelen bilgilere göre arlarnn olduu, Fenerbahçe maçnda forma giymesinin zor gözüktüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git