Trabzonspor'un gol güvencesi Sörloth

Hafta sonunda Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak lider Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, 17 golle gol krallığında ilk sırada yer alırken 5 İstanbul takımına karşı da gol atma başarısı gösterdi

Haberler 21.02.2020 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde hafta sonu deplasmanda Beiktaa konuk olacak lider Trabzonsporun gol bakmndan güvencesi yine Norveçli oyuncusu Alexander Sörloth olacak.

Ligde gol krall yarnda 17 golle ilk srada yer alan Sörloth, stanbul temsilcileri Fenerbahçe, Galatasaray, Beikta, Medipol Baakehir ve Kasmpaaya kar gol atmay baard.

Bordo-mavili futbolcu, stanbul ekiplerine kar 7 maçn 6snda olmak üzere rakip filelere 8 gol brakt.

- ATTII GOLLER

Sörloth, ligin ilk haftasnda 1-1 beraberlikle sona eren Kasmpaa maçnda ve ligin 6. haftasnda bordo-mavililerin sahasnda Beikta 4-1 yendii karlamada birer gol kaydetti.

Daha sonra ligin 9. haftasnda 2-2 berabere biten Medipol Baakehir karlamasnda rakip fileleri 1 kez havalandran Norveçli golcü, ligin 13. haftasnda Medical Parkta 1-1 berabere tamamlanan Galatasaray maçnda da 1 gol att.

Ligin ikinci yarsnn ilk haftasnda Kasmpaay 6-0 yenen bordo-mavili takmda Sörloth 3 kez rakip fileleri havalandrrken, ligin 20. haftasnda da 2-1lik Fenerbahçe maçnda 1 gol att.

Alexander Sörloth, sadece stanbul takmlar karsnda ligin 3. haftasnda stanbulda oynanan Fenerbahçe maçnda gol atamad.

- 12 PUAN ELDE ETT

Trabzonspor, Sörlothun gol att maçlarda stanbul takmlarna yenilmeyerek 12 puan elde etti.

Bordo-mavililer, bu karlamalarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak rakiplerine boyun emedi.

Ana Sayfaya Git