Trabzonspor’un Slovenya kampı başladı

2018-19 sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Slovenya kampındaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Haberler 03.07.2018 - 12:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kranj kasabasndaki Slovenya Futbol Federasyonuna ait tesislerde teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde çalan bordo-mavililer, antrenman sahasna otelden 7 dakikalk mesafeyi yürüyerek geldi. Slovenya kampndaki ilk antrenmana transfer görümeleri yapmalar için izin verilen Ramil Sheidaev, Matus Bero ve Aytaç Kara ile izinsiz olarak gelmeyen Esteban Alvarado katlmad. Dünya kupasnda Nijerya Milli Takm ile mücadele ettii için ekstra izin verilen Ogenyi Onazinin ise ilerleyen günlerde kampa katlaca belirtildi.

KARAMAN DA TAKIMLA çALITI

Antrenmann ilk bölümünde uzun süreli snma hareketleri gerçekletirirken, ikinci bölümde ise kondisyon arlkl çalma yapld. Antrenman boyunca teknik direktör Ünal Karamann da futbolcularla ayn tempoda çalmas dikkat çekti.

5 OYUNCU TESTTEN GEçT

Trabzonsporun yeni sezon hazrlklarna ülkelerinin milli takm kamplarna gittikleri için geç katlan Yusuf Yazc, Filip Novak ve Juraj Kuckann yan sra Olcay ahan ve Jose Sosaya laktat testi yapld.

BURAK VE KAML AHMETE ÖZEL PROGRAM

2017-18 sezonunda yaadklar sakatlklar henüz tam olarak atlatamayan ve tedavileri devam eden Burak Ylmaz ile Kamil Ahmet çörekçi bugün yaplan antrenmanda takmdan ayr olarak kou yapt. Salk ekibi de oyuncularn durumlarn yakndan takip etti.

HÜSEYN çMR KNC ETABA KATILACAK

Bu arada Trabzonsporda yardmc antrenör Hüseyin çimirin pro lisans almak için Slovenya kampna katlmad belirtildi. çimirin Slovenyada gerçekletirilecek ikinci etap kamp çalmalarnda yer alaca belirtildi.

Bordo-mavililer bugün TS 19.30da yapaca antrenmanla hazrlklarna devam edecek.

Ana Sayfaya Git