Transfer Startı

Anlaşmaya varılan teknik direktör Taner Öcal, bugün İstanbul’da kulübün Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı ile bir araya gelecek. Öcal’ın resmi sözleşme imzalamasından sonra transfer çalışmalarına başlanacak. Öcal’ın takımda kalmasını ve gitmesini istediği futbolcuları içeren raporuna göre hareket edilecek. Öcal, daha önce yaptığı açıklamalarda mevcut kadronun iskeletinin korunmasını istediğini dile getirmişti.

Haberler 10.06.2016 - 09:59 Son Güncelleme : 10.06.2016 - 09:59

Anlaşmaya varılan teknik direktör Taner Öcal, bugün İstanbulda kulübün Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı ile bir araya gelecek. Öcalın resmi sözleşme imzalamasından sonra transfer çalışmalarına başlanacak. Öcalın takımda kalmasını ve gitmesini istediği futbolcuları içeren raporuna göre hareket edilecek. Öcal, daha önce yaptığı açıklamalarda mevcut kadronun iskeletinin korunmasını istediğini dile getirmişti.

Öncelik Kontenjan Sorununda

Öncelikle 3.Ligde uygulanan 25 yaş kriterine göre hareket edilerek bu kapsamda olan 17 futbolcuda yaşanan sıkıntı giderilmeye çalışılacak. Ayrılması istenen futbolcularla ilgili karar alınarak kendilerine iletilecek.

Teknik heyetin takımda kalmasını istemediği futbolcular için kulüp değişik rakamlarda bonservis bedeli belirleyecek. Bu bedeli getiren oyuncular ayrılabilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır