Transferde Hız Kesmiyor

Son olarak Boluspor’dan kaleci Erdi’yı transfer eden Amedspor,transfer çalışmalarına devam ediyor. Futbolcu seçmeleri de başladı.

Haberler 20.06.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son olarak Boluspordan kaleci Erdiy transfer eden Amedspor,transfer çalmalarna devam ediyor. Futbolcu seçmeleri de balad.

Transferde Hz Kesmiyor

Son olarak Boluspordan kaleci Erdiy transfer eden Amedspor,transfer çalmalarna devam ediyor. Futbolcu seçmeleri de balad.

Yeni mzalar Yolda

Keçiörengücünden forvet Timur Kosoval,Nide Belediyespordan sol açk Emin Yaln,Aydnspor 1923ten forvet Tahir Babaolu,Menemen Belediyespordan sabek Mazlum Demir ve sol açk Abdullah Topkara,Boluspordan kaleci Erdi Yokulu. u ana kadar d transferde 6 oyuncu ile anlaan Amedspor,kadosuna yeni isimler katmak için çalmalarn sürdürüyor. Teknik heyetin istedii oyuncularla anlama aamasna gelindii ve yeni imzalar atlaca örenildi.

Yerli Oyuncularda Belirsizlik

ç transferde imdiye kadar sadece Sdk stemi ile anlaan,evket Güngör,Tekin Adar,Kurtulu Yurt ve Erhan Eren ile yollar ayran Amedsporda Abdullah çetin,Mansur çalar,Yusuf Yamur,Deniz Naki,Serkan pek ve Ercan çapar gibi yerli oyuncularn durumu belirsizliini koruyor. Bu oyuncularn önemli bir ksmnn takmdan ayrlaca konuuluyor.

Bu arada A takm için planlanan futbolcu seçmeleri balad. Seçmeleri teknik direktör Taner Takn da takip edecek.

Ana Sayfaya Git