Tribünlerde bedenler kışlık polar ile ısınıyor

Aralarında Diyarbekirspor’un da bulunduğu bir çok kulübe sponsor olan Bitexen, çetin geçen kış koşulları nedeniyle ihtiyaç sahibi sporseverlere yönelik olarak başlattığı ücretsiz polar projesini sürdürüyor. Amedspor-Kırşehir Belediyespor ve Batman Petrolspor-Fatsa Belediyespor karşılaşmaları öncesinde 600 sporsevere polar hediye edildi. Bu jest nedeniyle mutlu olduklarını belirten taraftarlar teşekkür etti.

Haberler 27.01.2022 - 02:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor Onursal Bakan lhanl,Bu projenin ardnda gençleri spora tevik edecek yeni çalmalar gelecek. dedi.

Diyarbekirsporun forma sponsoru Bitexen, Dou ve Güneydoudaki ihtiyaç sahibi sporseverlere yönelik olarak balatt 50 bin ücretsiz polar hediye etme projesini sürdürüyor.

Geçen hafta sonu Diyarbakrda oynanan 2.Lig Beyaz Gruptaki Amedspor-Krehir Belediyespor ve Batmanda yaplan 3.Lig 1.Gruptaki Batman Petrolspor-Fatsa Belediyespor karlamalar öncesinde stadyuma erken gelen toplam 600 sporsevere polar hediye edildi. lk kez böyle güzel bir sürprizle karlatklarn belirten sporseverler, karl ve souk geçen k koullarnda yaplan bu jestin oldukça anlaml olduunu ifa ederek Diyarbekirspora ve sponsoru Bitexene teekkür etti.

BU GÜZEL JEST çN TEEKKÜR EDYORUZ

Polarlar beendiklerini belirten sporseverler,Klk ihtiyaçlarmza uygun ekilde üretilmi. Sporseverleri düündükleri için çok teekkür ediyoruz ifadelerini kullandlar.

Her hafta ayrm ehir ve statlarda bu uygulamann yapldn belirten Diyarbekirspor Onursal Bakan Feyzi lhanl,Dou ve Güneydoudaki profesyonel ve amatör kulüpleri kapsayan projenin imdiden baarl bir noktaya ulatn söyledi. lhanl,Sponsorumuz Bitexene bölge sporuna yapt deerli katklar için teekkür ediyoruz. Bu projedeki amaç ihtiyaç sahibi sporseverlere jest yapmak ve bölge illerinde spora olan ilgiyi artrmaktr. Bu projenin ardnda yine bölgedeki çocuklar ve gençleri sporla tantracak baka admlar gelecektir. dedi.

Ana Sayfaya Git