Tribünlerde olmak aşıyla mümkündür!

Diyarbekirspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrıda bulundu. Avşar, “Eski normalleşmemize kavuşmak, kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizi korumak, tribünlerde omuz omuza verip coşkuyu paylaşmak için aşı olalım” dedi.

Haberler 30.07.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor Kulübü Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, vatandalara a olmalar konusunda çarda bulundu. Avar, Eski normallememize kavumak, kendi salmz ve sevdiklerimizi korumak, tribünlerde omuz omuza verip cokuyu paylamak için a olalm dedi.

A çalmalarnn devam ettii Diyarbakr bata olmak üzere tüm bölge illerinde a sras gelen ancak yaptrmayan vatandalarn bilgilendirilmesi için oluturulan salk ekipleri, ön yarglar ykp, vatandalar ikna edebilmek için youn çaba harcyor. Bu çabalara toplumun bir kesiminden destek mesajlar geldi. Diyarbekirspor Kulübü Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avarda Diyarbakrl vatandalarn a olmas için çarda bulundu.

DYARBEKRSPORDAN DESTEK

Avar, nsanlk ve ülkemiz iki yldan bu yana tüm dünyay saran korona virüs salgn ile mücadele etmektedir. Bu süreçte hepimiz sevdiklerimizi, yaknlarmz kaybettik. Eski normallememize hasret kaldk. Günlük yaammz sekteye urad, spordaki alkanlklarmz ve ayrcalklarmz yitirdik. Takmmz bata olmak üzere futbol takmlar 12. adam olan taraftara hasret kald. Taraftarlar müdavini olduklar tribünlere hasret kald. te bunun önüne geçmek için elimizde imdi önemli bir frsat var. Eski normallerimize kavumak, kendi salmz ve sevdiklerimizi korumak, tribünlerde omuz omuza verip cokuyu paylamak için a olalm. Eylül aynda balayacak olan 2021-2022 futbol sezonunda sahada ve tribünde bütünlemek için tüm taraftarlarmz a olarak bu zorlu sürecin almas için duyarl olmaya davet ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git