TRT Kurdi Ekranlarında “Roja Futbolê” fırtınası

TRT Kurdi ekranlarında yayınlanan ve Doğu/Güneydoğu futbolunun ağırlıklı olarak ele alındığı “Roja Futbolê “(Futbol Günü) programı yeni bir format, yeni bir heyecan ve modern teknolojik imkanlarla yeni sezona “merhaba” dedi. Yaz döneminde hazırlanarak teknolojik imkanlarla donatılan stüdyo göz kamaştırırken,programda bölge takımlarının maç özetleri ekrana getirilerek yapılan transferler değerlendirildi.

Haberler 28.08.2023 - 13:44 Son Güncelleme : 28.08.2023 - 13:44

TRT Kurdi ekranlarında yayınlanan ve Doğu/Güneydoğu futbolunun ağırlıklı olarak ele alındığı Roja Futbol (Futbol Günü) programı yeni bir format, yeni bir heyecan ve modern teknolojik imkanlarla yeni sezona merhaba dedi. Yaz döneminde hazırlanarak teknolojik imkanlarla donatılan stüdyo göz kamaştırırken,programda bölge takımlarının maç özetleri ekrana getirilerek yapılan transferler değerlendirildi.

Mehmet Yılmaz Bayın sunduğu, Nihat Mızrak ve Saffet Azbayın yorumculuk yaptığı programda Şanlıurfasporun doğru bir yapılanma ile 1.Lige iyi başladığı,2.Ligde yer alan bölge takımları Amedspor, Diyarbekirspor,Vanspor ve Iğdır FKnın da güçlü bir yapılanma ile sezona hazırlanarak lige iyi başladığına dikkat çekildi.

FUTBOLSEVERLER MESAJLARIYLA DESTEK VERDİ

Tartışmalı hakem kararlarının görüntüler eşliğinde analiz edildiği programda takımların transferleri geniş kapsamlı olarak masaya yatırıldı. çok sayıda futbolsever de mesajlarıyla programa dahil olarak bölge futbolunun nabzını tutan programım başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Her Pazar saat 23.00da canlı olarak yayınlanan Roja Futbol programı bölgedeki futbolseverlerin yanı sıra Türkiyenin ve dünyanın bir çok bölgesinde yakından takip ediliyor.

Ana Sayfaya Git