TSYD Stadyumu inceledi

Süper Lige yükselen BB Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken, müsabakaları takip edecek basın mensuplarının görev yapacağı alanlarla ilgili Türkiye Spor Yazarları Derneği yetkilileri incelemelerde bulundu.

Haberler 24.07.2020 - 09:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Takn, TSYD Erzurum Temsilcisi Feridun Fazl Özsoy , Gençlik ve Spor l Müdürü Fuat Takesenligil ile birlikte Kazm Karabekir Stadyumunda incelemede bulundular. Basn mensuplarnn görev yapaca saha, foto muhabiri , basn tribünü ve basn toplants alann ziyaret eden heyet yeni sezonda yaplacaklarla ilgili fikir alveriinde bulundu.

Gençlik ve Spor l Müdürü Fuat Takesenligil, alttan stmal sistem ve güney kale arkas tribündeki çalmalar anlatt, sahann Türkiyedeki bir çok stadyumdan daha iyi durumda olduunu ifade etti.

BB Erzurumsporun Süper Lig deneyimi olan bir kulüp olduunu belirten TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Takn, Sadece yeni bir sezon olduu için öncesinde neler yaplabilir, neler eksik, bunlar yerinde görebilmek için geldik. Gördüümüz kadaryla Gençlik ve Spor l Müdürlüü stad iyi korumu ve organize edilmi. Artk bundan sonras Gençlik ve Spor l Müdürlüü, Büyükehir Belediye Erzurumspor ve kamuoyu adna görevli bizlerin birlikteliiyle en iyi ekilde kullanlmasn salamak. Stadyumdaki alanlar ve artlar spor yazarlar ve basn mensuplarnn çalmas için en ideal koullara hemen hemen sahip ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git