Tudor: "Bu turu biz geçeceğiz"

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ve Martin Linnes, yarın Östersunds ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberler 20.07.2017 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasarayn bu turu geçeceini vurgulayan Hrvat çaltrc, Yarn maçn 2. yars oynanacak. Taraftarmzn destei olacak. Bir an önce maç saati gelsin istiyoruz. 2-0 kaybetmi olabilirz ama 4-0 da kaybetmi olsak yine takma inancm tam olacakt. Fiziksel olarak daha iyi bir takm göreceksiniz. Taraftarlarmz ve gazetecileri anlayabiliyorum ama bu 7 günlük süre, benim için çok önemliydi. Daha önce de belirttim. Bir oyuncudan tam verim alabilmek için 6 haftalk bir süreç ve 4 tane maç yapmas gerekiyor. Dün antrenman öncesi oyuncularma da söyledim. Onlara taktik olarak her eyi anlattk ama yarn asl önemli olan sahaya yürek ve karakter koymak olacak. Oyuncularmdan yüzde 1 milyon eminim ki, yarn turu geçen takm biz olacaz diye konutu.

GALATASARAYIN AVRUPA DIINDA KALMASI KABUL EDLEMEZ

Yarn ofansif olarak çok farkl olacaklarn söyleyen Tudor, Belhandann durumu bugünkü antrenmandan sonra belli olacak. Gomis de daha yeni geldi, 2 haftadr bizimle. Taraftarlarmzdan ricam, oyuncularmza kar bir kredimiz olsun, sezonu çok erken açtk. çok önemli bir maç. Bask bu iin doasnda var. Biz Galatasarayz. Galatasaray gibi bir camiann Avrupa dnda kalmas kabul edilemez. Bizden daha küçük bir kulüple oynuyoruz. Bu maçlar 1 ay önce oynasaydk, belki de ilk maçtan ii bitirebilerdik. Rakibimiz çok kuvvetli, onlara büyük sayg duyuyoruz. Östersunds beraber oynayan ve organize bir ekip. Ancak bu turu biz geçeceiz dedi.

Olas bir elenme sonucu istifa edecek misiniz sorusuna da cevap veren Igor Tudor, Daha sezon balamadan istifa etmemi mi istiyorsunuz? Ben sorumluluktan kaçan bir hoca deilim. Sorumluluk alrm eklinde konutu.

LINNES: STEMEDMZ BR SONUç ALDIK

Galatasarayn Norveçli oyuncusu Martin Linnes de, turu geçeceklerini vurgulad. Linnes, stemediimiz bir sonuç aldk ilk maçta. Güvenimiz sonsuz; turu geçeceimize inanyorum. sveç takmn hafife almamak lazm ama biz de bir haftalk dilimde en iyi ekilde çaltk. Bunu sahaya yanstmak istiyoruz. Taraftara 90 dakika boyunca ihtiyacmz var. Bizi desteklesinler ve gerisini bize braksnlar dedi.

Ana Sayfaya Git