Tudor'dan flaş Sinan Gümüş kararı

Galatasaray teknik direktörü Tudor, Kayserispor maçında sağ kanatta mecburen Sinan Gümüş'e sarıldı. Israrla gitmek isteyen futbolcusuyla görüşen Hırvat teknik adam, “Sana bu karşılaşmada ihtiyacımız var. Profesyonelce davranmak ve kendini takıma vermek zorundasın. Daha sonra durumunu yönetim değerlendirecek” diye konuştu.

Haberler 14.08.2017 - 11:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasaray teknik direktörü Tudor, Kayserispor maçnda sa kanatta mecburen Sinan Gümüe sarld. Israrla gitmek isteyen futbolcusuyla görüen Hrvat teknik adam, Sana bu karlamada ihtiyacmz var. Profesyonelce davranmak ve kendini takma vermek zorundasn. Daha sonra durumunu yönetim deerlendirecek diye konutu.

Galatasarayda Benficaya transferi gündemde olan Sinan Gümü yarnki Kayserispor maçnda 11de sahaya çkacak.

Feghoulinin gecikmesi, kamp döneminde ans verilen Recep Gülün ise henüz bu seviyede oynayabiyecek düzeyde olmamas, gitmek için direten Sinann yarn akam karlamann ilk 11inde yer almasna neden olacak.

Teknik direktör Igor Tudor genç futbolcuyla özel bir toplant yaparak, Profesyonel davranmak ve kendine takma vermek zorundasn. Sana bu maçta ihtiyacmz var. Daha sonra durumunu yönetim deerlendirecek diye konutuu örenildi.

Sinandan bu konuda hassas davranmasn isteyen Hrvat teknik adamn, oyuncusundan sadece sahaya odaklanmas için mücadele ettii bildirildi.

Galatasarayda parmanda krk olan Yasin Öztekinin oynamayacak olmasnn yan sra Selçuk nann sakatl da Belhandann bu bölgeye çekilmesi fikrini ortadan kaldrd. Tudor bu yüzden ne pahasna olursa olsun gelecei belirsiz olan Sinan Gümüten ligin ilk karlamasnda yararlanacak. Sinan bu sezon Öztersunds ile oynanan iki karlamada da sahada görev yapm, ilk 11de çkt bu maçlarn ikincisinde üç dakika kala müsabakadan çkmt.

Ana Sayfaya Git