TÜFAD'ın kurucusu olan antrenörlerin anısına kurs

Diyarbakır'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Federasyonu Antrenörler Derneği Diyarbakır (TÜFAD) Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği TFF Grassroots-C lisans Antrenörlük Kursu devam ediyor.

Haberler 25.11.2019 - 01:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

28 Kasma kadar devam edecek, C Lisans Antrenörlük Kursu, Türkiye Futbol Antrenörleri Dernei (TÜFAD) Diyarbakr ubesinin kurucular arasnda yer alan merhum antrenörler Fikri Kaya ve Mehmet Karaolann ansna düzenleniyor. Türkiye Futbol Federasyonu eitmenleri Fatih Serkan Albayrak ve Adem Tandoan tarafndan verilen kursa katlan 30 antrenör adayna hem saha içerisinde teorik ve uygulamal hem de saha dnda eitimlerine devam ediliyor.

ANTRENÖR URSU

Türkiye Federasyonu Antrenörler Dernei (TÜFAD) Bakan Abdulsamet Karaka, antrenörlük kursunu, ube kurucular arasnda yer alan merhum antrenörler Fikri Kaya ve Mehmet Karaolann ansna düzenlediklerini söyledi. Karaka, TFF Grassroots- C Lisans Antrenör Kursumuz devam ediyor. 12 gün sürecek kursumuz, 28 Kasmda sona erecek. Kursumuza Diyarbakr bata olmak üzere bölge illerinden büyük bir katlm oldu. ube kurucular arasnda yer alan merhum antrenörler Fikri Kaya ve Mehmet Karaolann ansna düzenlediklerini kursta yer alan tüm antrenörlerimize baarlar diliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git