Türkiye Karate Şampiyonası Diyarbakır'da yapılacak

Diyarbakır Ticaret Odası (DTSO) Başkanlığı ile Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD) tarafından ortaklaşa olarak organize edilen Türkiye Karate Federasyonun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Ümit Genç ve 21 Yaş altı Karate Şampiyonası ve Avrupa Milli takım seçmeleri çalışma programlarının istişare toplantısının son aşamasına gelindi.

Haberler 31.08.2019 - 12:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

14 -17 Kasm 2019 Diyarbakr ilinde yaplacak Türkiye Ümt Genç ve 21 ya alt karate ampiyonasna Türkiye genelinde yaklak 55 ile 60 ilden 2 bin 500e yakn sporcu ve sporcu velileri katlm beklenildii belirtildi. DTSO toplant salonunda gerçekleen istiare toplantsna DTSO Yönetim kurulu üyesi ve Sayman Nesih Aktepe, DTSO Bakan Yardmcs Erdal Avar, DTSO Turizm ve Fuarclk Komisyonu Bakan Mehmet Ali Deniz, Kadri Kazmac, Alattin Tan, Güneydou Spor Yazarlar Dernei üyeleri, Diyarbakr Karate l Temsilcisi Ahmet Yazar, Diyarbakr Otelcilik Dernei üyelerinin de katlm ile gerçekleti.

Karate organizasyonunu önemsiyoruz

stiare toplantsnda konuan DTSO Yönetim kurulu üyesi ve Sayman Nesih Aktepe, Bu tür büyük spor faaliyetleri organizasyonlar Diyarbakr ilimiz için çok önemlidir. Biz DTSO olarak yönetime geldiimizden bugüne kadar sportif çalmalar içinde bulunduk bulunmaya da devam edeceiz. Türkiye Karate ampiyonas organizasyonunda bunlardan birisidir ve kentimiz için çok bu büyük öneme sahiptir. Sivil Toplum Kurular adna DTSO ve Güneydou bölgesinde yeni dernek olmalarna ramen sportif alanlarda büyük projelere imza atmay baaran GSYD ile ortalaa olarak organize ettik. Diyarbakr ilinde futboldan sonra ilk olarak yaplacak olan Türkiye Karate ampiyonas kentimizde büyük bir heyecana sahne olacak, kentin i adamlar ve dinamikleri olarak bu etkinliklerin olmas çok önemli, çünkü kentimiz acsndan bat illerimizden gelen 3 bine yakn sporcu ve aileleri ile birlikte gezerek kendi gözleri ile görmelerini salamak, turizm acsndan hem de esnafmz acsndan önemlidir dedi.

Ana Sayfaya Git