Türkiye Kupası'nda final maçı yarın

Ligi ikinci sırada bitiren Fenerbahçe ile 5. Sırada bitiren Medipol Başakşehir, yarın saat 20.45'te İzmir'deki Gürsel Aksel Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç naklen ATV’den yayınlanacak.

Haberler 10.06.2023 - 10:18 Son Güncelleme : 10.06.2023 - 10:18

Ziraat Türkiye Kupasında nefesler tutuldu, final maçı yarın İzmirde yapılacak.

Gürsel Aksel Stadında saat 20.45te başlayacak mücadelede Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. Final maçı naklen ATVden yayımlanacak.

HAKEM KARAOĞLAN

Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Mehmet Emin Tuğralın yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi Volkan Bayarslan olacak.

FENERBAHçE SİVASSPORU ELEMİŞTİ

Ziraat Türkiye Kupasına 5. turdan başlayan sarı-lacivertliler, ilk olarak İstanbulsporu, son 16 turunda ise çaykur Rizesporu eledi. çeyrek finalde Yukatel Kayserisporu geçen Fenerbahçe, yarı finalde de Demir Grup Sivassporu geçerek finalist oldu.

BAŞAKŞEHİR ANKARAGÜCÜNÜ ELEMİŞTİ

Türkiye Kupasına 5. turdan katılan turuncu-lacivertli takım, bu etapta Göztepeyi son 16 turunda VavaCars Fatih Karagümrükü eleyerek çeyrek finale yükseldi. Bu turda Galatasarayı eleyen Medipol Başakşehir, yarı finalde de MKE Ankaragücünü saf dışı bırakarak finale geldi.

Ana Sayfaya Git