Turnuvanın kazananı Erkan Aktı oldu

Diyarbakır’da gerçekleştirilen İnci Bilardo Üç Bant Disiplini Bilardo Şampiyonası, nefes kesen karşılaşmalarla sona erdi. Turnuvanın kazananı Erkan Aktı oldu. Diyarbakırlı sporcular da performanslarıyla göz doldurdu.

Haberler 30.01.2018 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda gerçekletirilen nci Bilardo Üç Bant Disiplini Bilardo ampiyonas, pazar günü oynanan çeyrek final, yar final ve final maçlar ile sona erdi. Diyarbakrdan 84 bölge kentlerinden ve Türkiye klasmanndan da 42 sporcunun katld turnuva, Türkiye Bilardo Federasyonunun (TBF) müsabaka artnamelerine uygun olarak oynand. Turnuvann eleme ve ilk iki turu ile çeyrek final karlamalar, 30 say 45 say üzerinden oynand. Yar final ve final karlamasnda ise 40 say çekildi.

Üç BANT DSPLNL BLARDO

Turnuvaya, Artistik Bilardo Dünya ampiyonu Diyarbakrl sporcu Hac Arap Yamann yan sra, Murat Macit, Fesih Arsan, Erkan Akt, Murat Türbeci, Yetkin çelikel, Murat Sönmez, Bünyamin Tadoan, Ahmet Türcan, Yusuf Özesmer, Yüksel Erolu ve Celal Erdemir gibi Türkiyenin sayl bilardocular da katld. Turnuvada, çeyrek finale çkmak için Hac Arap Yaman, Erkan Akt, Bünyamin Tadoan, Murat Sönmez, Celal Erdemir, Murat Macit, Zafer Dadelen, Murat at, Ömer Berdibek, Fesih Aslan, Yetkin çelikel, Yüksel Erolu, kbal Turgut, Erkan Süslü, Aykut Ertunç, Ömer Faruk Serçe yart. çeyrek finalde ise Murat Macit, Yüksel Erolu, Fesih Aslan, Ömer Berdibek, Erkan Akt, Murat Sönmez, Erkan Süslü ve Aykut Ertunç eleti. çekimeli geçen müsabakalar sonucunda, yar finale çkma baarsn gösteren sporcular Murat Macit, Yüksel Erolu, Erkan Akt ve Murat Sönmez oldu. Final karlamasnda ise Erkan Akt, Diyarbakr bölgesinden Yüksek Erolunu geçti. Turnuvada Erkan Akt birinci, Yüksek Erolu ikinci, Murat Macit üçüncü ve Murat Sönmez de döndürücü oldu. lk dörde girenler, para ödülü ald.

Ana Sayfaya Git