U-15 bölge şampiyonu DSİ spor

Kahraman Maraş'ta düzenlenen U-15 Gençler futbol ligi Türkiye şampiyonası 1.kademe gurup maçlarında oynadığı tüm maçları kazanan DSİ spor Şampiyon olarak ismini ikinci kademe maçlarına yazdırdı.

Haberler 27.03.2017 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye geneli 1800 takmn katld U-15 Gençler futbol liginde ilerde yaplan mücadeler sonucunda Türkiyede 124 takm arasna giren DSSpor Türkiye ampiyonas 1.kademe maçlar için Kahraman Marata mücadele ettti.

FNAL MAçI OYNADI

Gurup ampiyonas ilk maçnda Elaz Belediyesporu 6-0,kinci maçnda AdanaDemirsporu 1-0 yenerek adn finale yazdran DSSpor finalde Mersin Akdeniz belediyespor ile karlat.Normal süresi 1-1 berabere biten karlamay penalt atlar sonucunda rakibini 5-4 yenen DSSpor Kahraman Marata gurup ampiyonu oldu.DS spor ald bu baardan sonra Türkiyede ilk 20 takm arasna girerek adn 2. kademe maçlarna yazdrd.

AMPYON OLDU

DS spor Teknik sorumlusu Ahmet TanKahraman Marata düzenlenen 1.kademe maçlarnda beklediimizden daha güçlü rakiplerle karlatk. Ekip olarak nançl ve azimli bir ekilde ortaya koyduumuz mücadeleler sonucunda 2.kademe maçlarna gitmeye hak kazandk.Gençlerimizin maçlarda ortaya koyduu pozitif mücadele ve oyun anlaylar 2.kademe maçlarnda da bizi umutlandrd.Tüm gençlerimizi kutluyoruz ve bu anlaml güzel ampiyonluu da DS spor camiasna armaan ediyoruz.Baarlar hiç bir zaman tesadüf deildir.Doru yerde, doru zamanda ve ilkeli çalmalarla hedefe ulama noktasnda arkanzdaki destein çok önemli olduuna dikkat çekmek isterim.Bu düüncelerle Bize desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen bata Bölge Müdürümüz Murat Dadeviren olmak üzere yönetim kurulu,Dsi kurumu ve kulüp çalanlar,Sporcularmza izin konusunda destek olan Milli Eitim ve okul yöneticileri, takmmzn çok deerli yardmc hocas Müslüm Doan ve her zaman her yerde yanmzda olan sporcu ailelerine teekkür ediyorum.kinci kademe maçlarnda karekter yaplar düzgün yetenekli gençlerimizle kurumumuza yakr bir ekilde kentimizi temsil etmeyi düünüyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git