U17'ler bitti!

Diyarbakır’da düzenlenen U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları tamamlandı.

Haberler 10.04.2019 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ki grup halinde yaplan müsabakalara Kzltepe Belediyespor, Batman Belediyespor, anlurfa 11 Nisanspor, Mu Muratspor, Silopi Belediyespor ve Siirt Kartalspor takmlar katld. Birinci grupta yer alan Kzltepe Belediyespor, Batman Belediyesporu 2-0 ve anlurfa 11 Nisansporu 6-2 malup ederek, gruptan çkt. Dier grubun lideri Silopi Belediyespor da tüm rakiplerini malup ederek, adn finalle yazdrd.

FNAL MAçINI KM KAZANDI

Final maçn 2-0 kazanan Kzltepe Belediyespor, Diyarbakrda gerçekleen U17 Türkiye ampiyonas 1. Kademe müsabakalarn birinci olarak tamamlad ve adn 2. kademe maçlarna yazdrd.

Kzltepe Belediyesporun deneyimli teknik direktörü Hasan Ablak, Diyarbakrda gerçekleen U17 Türkiye ampiyonas 1. Kademe müsabakalarnn oldukça çekimeli geçtiini söyledi. Ablak, büyük bir özveri ve inançla yaptklar tüm maçlar kazanarak, ampiyon olduklarn belirtti. Ablak, hedeflerinin Türkiye finallerine katlmak olduunu ve bu konuda da iddial olduklarn kaydetti. Ablak, öyle dedi:

GÜçLÜ RAKPLER VARDI

Diyarbakrda çok güçlü rakiplerle karlatk. Büyük mücadelenin ardndan önce grubumuzu birinci tamamladk ve finalle yükseldik. Final maç ise büyük çekimeye sahne oldu. Rakibimizin hatalarn iyi deerlendirerek bulduumuz gollerle maç 2-0 kazandk ve U17 Türkiye ampiyonas 1. Kademe müsabakalarn birinci olarak tamamladk. Birinci hedefimizi baaryla tamamladk. Artk 2. Kademe müsabakalarn düünüyoruz. Hedefimiz Türkiye finallerine katlmak ve Mardini en ii ekilde temsil etmektir.

24 TAKIM KATILIM GÖSTERECEK

Ablak, Diyarbakrda gerçekleen U17 Türkiye ampiyonas 1. Kademe müsabakalarnda kendilerini iyi bir ev sahiplii yapan Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhana ve dier yetkililere teekkür ettiini sözlerine ekledi.

stanbul, Tekirda, çanakkale, Balkesir, Kocaeli, Bolu, Sakarya, Kütahya, Manisa, Mula, Burdur, Mersin, Osmaniye, Hatay, Diyarbakr, anlurfa, Elaz, Mu, Nevehir, Kastamonu, çorum, Giresun, Rize ve Ardahan grup merkezlerinde oynanan 1. kademe müsabakalar sonunda grup birincisi olacak 24 takmn katlmyla 2. kademe müsabakalar 4 merkezde oynanacak. 2. kademe müsabakalar sonunda gruplarnda birinci olan 4 takm final müsabakalarna katlmaya hak kazanacak.

Ana Sayfaya Git