Üç büyükler ne diyorlar?

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay: "Saha dışı olayların daha az konuşulduğu bir sezon diliyoruz" Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Onur Başar: "Lefter Küçükandonyadis sezonunda şampiyonluğun bizim için ayrı anlamı var" Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay: "Bu sene hedef 22 diyoruz"

Haberler 10.07.2018 - 13:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligde, Türk Milli Takm ve Fenerbahçenin efsane futbolcularndan Lefter Küçükandonyadisin adnn verildii 2018-2019 futbol sezonunun fikstürü belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonunun Rivada yer alan idari merkezinde gerçekletirilen fikstür çekiminin ardndan Beikta, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin temsilcileri basn mensuplarna açklamalarda bulundu.

Beikta Kulübünü temsilen fikstür çekimine katlan asbakan Deniz Atalay, bu sezon futbolun daha çok konuulduu bir lig olmasn temenni ettiklerini belirterek, Yeni sezonun bütün kulüplerimize hayrl olsun. Futbolun daha çok konuulduu, saha d olaylarn daha az konuulduu bir sezon diliyoruz. Umarm bu sezon takmlarmz futbol oynamak üzerine daha hazrlkl olurlar, hocalarmz o dorultuda takmlarn hazrlarlar. nallah bunu bu sezon gerçekletiririz. lk maçmz Akhisarsporla oynayacaz. Süper Kupa maçndan 5 gün sonra bizimle oynayacaklar. Onlara da baarlar diliyorum. imdiden bir yorum yapmak doru deil. Sahada futbolcular yorum yapacaklar. diye konutu.

- Onur Baar: ampiyonluun bizim için ayr anlam var

Fenerbahçe dari Menajeri Onur Baar ise bu sezona ad verilen Lefter Küçükandonyadis sezonunda ampiyonluun kendileri için çok anlaml olacan vurgulayarak, unlar kaydetti:

Fenerbahçe Kulübü olarak 2018-2019 sezonunun tüm takmlara, hakemlere, taraftarlara ve futbol paydalarna hayrl olmasn diliyoruz. Bu anlaml sezonda, Lefter Küçükandonyadis sezonunda ampiyonluun bizim için ayr anlam var. Lefter Küçükandonyadis dendii zaman akla sayg, sevgi ve dostluk gelir. Diliyoruz ki bu sezon da sahada rekabetin yüzde yüz olup saha dnda dostluun, birliin ve beraberliin en üst seviyede olmasn temenni ediyor, tüm taraftarlarn, tüm futbol paydalarnn zevkli, çekimeli bir futbol sezonu geçirmesini diliyorum. Fenerbahçe olarak zor bir mücadeleyle balayacaz. Bursaspor ile sahamzda çekimeli bir maça çkacaz. Ondan sonra 6. ve 11. haftada derbi maçlarna çkacaz. Bu maçlardan önce ilk 5 maçmz baaryla, maksimum puanla kapatarak derbi maçlarna güçlü ve hazr olmak istiyoruz.

- Yusuf Günay: Hedefimiz her sene olduu gibi ampiyonluktur

Galatasaray Kulübü Bakan Yardmcs Yusuf Günay da bu sezonki hedeflerinin 22. ampiyonluk olduunun altn çizerek, Bu seneki hedefimiz yine her sene olduu gibi ampiyonluktur. Bu konuda yönetimimiz, teknik kadromuz son derece azimli bir ekilde çalyor. Sayn bakanmzn liderliinde ve bu sene hedef 22 diyoruz. ifadelerini kulland.

Günay, yerli kaynaklara yönelerek milli takma katk verecek gençler yetitirmeyi arzuladklarn söyleyerek, konumasna öyle devam etti:

Ligimizin adil bir yar içerisinde, centilmence, sayg çerçevesinde geçmesini, sadece futbolun konuulduu, futbolun sahada olduu bir sezon temenni ediyoruz. Dünya Kupas maçlarnda Türkiyenin olmamas hepimiz için bir burukluk vesilesi. Yerli kaynaklarmza önem vererek milli takmmza katk verecek gençlerimizin yetimesi bir anlamda da temel hedefimiz olsun istiyoruz.

Ana Sayfaya Git