Uçan tekme atan futbolcuya 3 maç ceza

Kayseri Futbol İl Disiplin Kurulu, hakem ve gözlemci raporu doğrultusunda sevk edilen futbolcu, idareci, antrenör dosyalarını görüşerek karara bağladı.

Haberler 08.06.2022 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

29 Mays 2022 tarihinde oynanan Erkiletspor - Klçaslan Yldzspor 1.Amatör küme maçnda rakip takm oyuncularna doru topa sert ekilde vurmas ve oyun alannn karmasna sebebiyet veren Erkiletspor takmndan Abdülbaki Öztopraka ötürü 3 maç men cezas verildi. Ayn müsabakada birbirlerine tekme ve yumruk atan Erkiletspordan Mikail Akdaa 1 maç, Klçaslan Yldzspordan Hamdi Kahramana 3 maç men cezas verildi. Yine ayn müsabakada sportmenlik d hareketlerinden ötürü Erkiletspordan Osman Bilal Karaka, Klçaslan Yldzspordan Ali Alper Öztürke ve Abdi çar Polata 3er maç ceza verildi. 29 Mays 2022 tarihinde oynanan Palasspor-Erciyes Gücüspor 1.Amatör Küme maçnda Palasspor idarecisi Sait Özere 2 maç Soyunma Odas ve Yedek kulübesine giri yasa verildi. Rakip takm yöneticisine tekme ve yumruk atan Osman çatalkayaya 4 maç ceza verildi. Ayn müsabakada rakip takm oyuncularna, antrenörlerine ve taraftarlarna yönelik iddetli hareket içerisine giren Bar Bahadra 5 maç ceza, ayn müsabakada rakip takm oyuncusu, antrenör ve taraftarna yönelik küfür ve iddet uygulad gerekçesi ile Cafer Baydemir ve Mehmet Zengine 8er maç ceza, ayn müsabakada rakip takm oyuncularna, antrenör ve taraftarlarna yönelik iddetli hareket içerisinde bulunan Palasspordan Kadir Koçak, Muhammet Yakut, Seyit Ali Bozda, Selahattin Baydemir, brahim Oral ve Hac Baykua 5er maç ceza verildi. Bununla birlikte rakip takm soyunma odasnn camlarn krd rapor edilen Selahattin Baydemir ve Seyit Ali Bozdaa meydana gelen maddi zararn tazmin ettirilmesine hükmedildi. Ayn müsabakada rakip takm teknik sorumlusuna ve antrenörüne yönelik saldr olarak nitelendirilen sportmenlik d yaklam sergileyen Yunus Emre çatalkayaya 6 maç ceza verildi.

Kurul ayrca, Kayseri Yeilspor - Kayseri dman Yurdu maçnda rakip takm sporcusunun gösüne vurarak iddetli eylem gerçekletiren Yeilspordan Mustafa Güleçe 3 maç, Kafkasspor - Anadolu Yldzlarspor maçnda hakeme küfür ve hakaretlerde bulunan Kafkasspor idarecisi Burak Ekinciye 75 gün Hak Mahrumiyeti cezas verdi.

Ana Sayfaya Git