Ücretsiz spor ve sosyal kurslar

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, okulların tatil dönemine girmesi ve yaz mevsiminin başlamasıyla çocuklara yönelik spor ve sosyal eğitim çalışmalarına ağırlık verdi.

Haberler 27.06.2019 - 11:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye bünyesinde uzman ekiplerin görev yapaca ücretsiz spor ve sosyal içerikli kurslar balatld. Balar Belediyesi tarafndan yaplan açklamada yaz spor okulu kaytlarnn futbol, basketbol, masa tenisi, satranç ve voleybol branlarnda, eitim kurslarnn kaytlarnn da ngilizce, müzik, zeka oyunlar, balama, gitar, halk oyunlar, arbane, tiyatro, okuma yazma ve resim alanlarnda yaplaca kaydedildi. 7-18 ya aralndaki çocuklarn katlaca kurslar için kaytlarn 5 Temmuz tarihine kadar eyh amil Mahallesindeki Ferzad Kemanger Halk Kütüphanesi ve Baclar Mahallesindeki Aye an Parkna yaplmas gerektii ilan edildi.

Balar Belediyesi ayrca Solin çocuk Oyun Evi ve yüzme havuzu tesislerinde 0-14 ya aralndaki çocuklara ve ailelerine yönelik kurslar balatt. Bu kurslar bünyesinde oyun odas, yüzme, psikodrama, resim, müzik, satranç, dil, ihmal ve istismar, kadn ruh sal ve sinema alanlarnda etkinlikler düzenleniyor. Spor, sosyal ve eitim içerikli projelerin planl ve programl ekilde devam edecei belirtilirken, vatandalardan bu kurslara katlm göstermelerini istendi.

Ana Sayfaya Git