'UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme maçını geçeceğiz'

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme maçlarını kayıpsız atlatıp gruplara kalmayı hedefliyor.

Haberler 06.07.2019 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyasporda hedef, ön eleme maçlarn geçerek UEFA Avrupa Ligi gruplarna kalmak.

Süper Ligde ikinci sezonunu tamamlayan ve gösterdii performansla ligi 47 puanla 5. srada bitiren sar-siyahllar, yeni sezon hazrlklarn kamp yapt Boluda teknik direktör Sergen Yalçn yönetiminde sürdürüyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile Letonya ekibi Rigas elemenin galibiyle karlaacak Yeni Malatyasporun basn sözcüsü Hakk çelikel, AA muhabirine yapt açklamada, Bolu kampnn son derece verimli geçtiini belirtti.

Sk bir çalma yaptklarn, hazr olmayan futbolcularn ise teknik direktör Sergen Yalçn tarafndan çaltrldn anlatan çelikel, Kampta yaplan çalmalar gün gün rapor olarak geliyor. Ben ayn zamanda transfer komitesinde de yer alyorum. Her gün gece 03.00e kadar analiz yapyor, çalyoruz. Malatya halk, taraftarlarmz transfer konusunda müsterih olsun bulduk, aldk deil de takmmza uygun olan oyuncular alacaz. diye konutu.

4-5 oyuncuyu renklerimize balayacaz

çelikel, transfer konusunda her zaman ince eleyip sk dokumaya devam edeceklerini aktararak, bu düünceyle yollarna devam edeceklerini ifade etti.

Transfer sezonunun yeni açldn ve çok yüksek miktarlarn da ortaya atldn dile getiren çelikel, öyle devam etti:

Teknik ekibimiz, komitemizle bu transfer döneminin de üstesinden geleceiz inallah. Nokta transferler yapacaz. çalmalar kapsamnda en az orta sahaya bir ya da iki oyuncu almay düünüyoruz. Takmmza uygun isim bulmaya çalyoruz. Savunmann soluna bir oyuncu istiyoruz ve de bir kaleci almay planlyoruz. Hücum hattmz güçlendi ama ileri uca bir futbolcu alabiliriz. Transfer sezonu bitimine kadar 4-5 oyuncuyu renklerimize balayacaz.

Gruplara kalacaz

Hakk çelikel, takmn 25 Temmuzda UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda ilk maçn oynayacan hatrlatt.

Oynayacaklar ilk karlamay kazanacaklarna inandn söyleyen çelikel, UEFAya giyecekleri formalar teslim ettiklerini ve 19 Temmuzda da oyuncu listesini teslim edeceklerini belirterek, sözlerini öyle tamamlad:

nanyorum ki ön eleme maçn geçeceiz. Düüncemiz gruplara kalmak. Bizim ve teknik direktörümüzün istedii normlarda takmmz kurarsak bunun da üstesinden geleceimizi düünüyorum. Malatyal hemehrilerimizin, taraftarlarmzn ve bizlerin heyecan var. Biz bunu baaracak güçteyiz. Ön eleme maçlarnda kolay, zor takm diye bir ey yok. nallah biz 3 ön eleme maçn da kazanarak gruplara kalacaz.

Ana Sayfaya Git