UEFA'dan Türk hakemlere görev

FIFA kokartlı Türk hakemler Halis Özkahya ve Mete Kalkavan, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçlarında düdük çalacak.

Haberler 25.07.2017 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

UEFA Hakem Komitesi, FIFA kokartl Türk hakemler Halis Özkahya ve Mete Kalkavan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçlarnda görevlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yaplan açklamada, Halis Özkahyann 27 Temmuz Perembe günü Romanyann U Craiova ile talyann Milan takmlar arasnda Romanyann Drobeta-Turnu Severin ehrindeki Municipal Stadnda TS 21.00de balayacak karlamada görev yapaca bildirildi.

Özkahyann yardmclklarn Mehmet Cem Satman ve Hakan Yemikenin üstelenecei müsabakann dördüncü hakeminin Yaar Kemal Uurlu olaca kaydedildi.

Mete Kalkavann da ayn tarihte Fransann Marsilya ile Belçikann Oostende takmlar arasnda Fransann Marsilya ehrindeki Velodrome Stadnda TS 21.45de oynanacak müsabakada düdük çalaca aktarld. Yardmclklarn Esat Sancaktar ve Ceyhun Sesigüzelin yapaca karlamann dördüncü hakeminin ise Halil Umut Meler olaca belirtildi.

Gözlemciler de görevlendirildi

UEFA hakem gözlemcileri Murat Ilgaz, Zihni Aksoy ve Ouz Sarvana UEFA ampiyonlar ve Avrupa Ligi maçlarnda görev verildi.

Murat Ilgaz, UEFA ampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Avusturyann Salzburg ile Hrvatistann Rijeka takmlar arasnda 26 Temmuz çaramba günü Salzburg ehrindeki Red Bull Arenada TS 19.45te yaplacak karlamada görev alacak.

UEFA Gözlemcisi Zihni Aksoy ise Romanyann Astra Giurgi ile Ukraynann Oleksandria takmlar arasnda 27 Temmuz Perembe günü Romanyann Giurgiu ehrindeki Marin Anastasovici Stadnda TS 20.30da oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçnda görev yapacak.

Ouz Sarvan da Bulgaristann Botev Plovdiv ile Portekizin Maritimo takmlar arasnda 27 Temmuz Perembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçnda hakem gözlemcisi olarak görev yapacak. Bulgaristann Burgaz ehrindeki Lazur Stadndaki müsabaka TS 20.30da balayacak.

Ana Sayfaya Git