UEFA'dan Türk hakemlere görev

Hüseyin Göçek, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Rijeka-Salzburg, Ali Palabıyık da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki Zenit-Bnei Yehuda karşılaşmasında görev yapacak.

Haberler 02.08.2017 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

UEFA, Türk hakemlerden Hüseyin Göçeki UEFA ampiyonlar Ligi, Ali Palabyk ise UEFA Avrupa Liginde, 3. ön eleme turu rövan maçlarnda görevlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yaplan açklamaya göre Hüseyin Göçek, yarn Hrvatistann Rijeka ile Avusturyann Salzburg takm arasnda oynanacak UEFA ampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçn yönetecek.

Hrvatistann Rijeka ehrindeki HNK Rijeka Stadnda TS 21.45te balayacak karlamada Göçekin yardmclklarn Mustafa Emre Eyisoy ve Kemal Ylmaz yapacak. Müsabakann dördüncü hakemi ise Bar imek olacak.

Ali Palabyk ise 3 Austos Perembe günü Rusyann Zenit ile srailin Bnei Yehuda takm arasnda oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövan maçnda düdük çalacak.

Rusyann Saint Petersburg ehrindeki Yeni Zenit Stadnda TS 20.00de balayacak karlamada Palabykn yardmclklarn Mehmet Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakann dördüncü hakemliini ise Alper Ulusoy üstlenecek.

Gözlemci Erol Ersoya görev

UEFA gözlemcisi Erol Ersoy, Hollandann Ajax ile Fransann Nice takm arasnda yarn oynanacak UEFA ampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövan maçnda hakem gözlemcisi olarak görev yapacak.

Hollandann bakenti Amsterdam ile ayn ad tayan statta oynanacak karlama TS 21.45te balayacak.

Ana Sayfaya Git