UEFA'dan Türkiye'ye 50 bin euro ceza

UEFA, Arnavutluk ve Fransa maçlarında Barış Pınarı Harekatı'na destek için asker selamı veren A Milli Futbol Takımı'na soruşturma başlatmıştı. Soruşturmadan 50 bin euroluk ceza çıktı. TFF 1’inci Başkanvekili Servet Yardımcı "Para cezası asker selamına değil tribünde çıkan olaylarla ilgili verildi" dedi.

Haberler 13.12.2019 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

A Milli Takm, 2020 Avrupa Futbol ampiyonas Elemelerindeki Arnavutluk ve Fransa maçlarnda gol attktan sonra Bar Pnar Harekatna destek için tribünlere asker selam vermiti. UEFA, Almanya ve Fransann bavurusu üzerine Milli Takm hakknda soruturma balatmt. UEFAnn açklamasnda Etik ve Disiplin müfettilii futbolcularn provokatif politik davran hareketinden ötürü Türkiye Arnavutluk ve Türkiye Fransa maçlar hakknda disiplin soruturmas balatmtr. nceleme sonunda gerekli bilgiler verilecektir denilmiti.

ncelemenin sonucu dün açkland, UEFA, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) 50 bin euro ceza verdi. TFF 1inci Bakanvekili Servet Yardmc, Asker selamyla ilgili herhangi bir ceza söz konusu deil. UEFA sadece tribün olaylaryla ilgili 50 bin euro para cezas verdi dedi.

Ana Sayfaya Git