Uluslararası Mardin Dağ Bisikleti Kupası başladı

MARDİN Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘Uluslararası Mardin Dağ Bisikleti Kupası’, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımı ile başladı.

Haberler 13.05.2018 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen ve 9 kategoride 110 sporcunun yaraca Uluslararas Mardin Da Bisikleti Kupas balad. ehrin doal ve kültürel tantmn yapmay amaçlayan ve Uluslararas Bisiklet Birlii ile Türkiye Bisiklet Federasyonu kural ve yönetmeliklerinin geçerli olduu yarmann startn, çileri Bakan Süleyman Soylu ile Mardin Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan vekili Mustafa Yaman verdi.

Yarma öncesi yapt ksa açklamada Mardindeki otellerin yüzde yüzünün dolu olduunu söyleyen çileri Bakan Süleyman Soylu, Ulusal ve uluslararas alanda profesyonel sporcular, kilometrelerce da yolunda yaracaklar. Gelirken Sayn Valimizden aldmz bir bilgi, Mardindeki otellerin doluluk oran yüzde yüz. Bu huzurun, güvenin ve anlayn olumasnda emei geçen bata Sayn Cumhurbakanmz olmak üzere, hükümetimizin bütün yetkililerine, canla bala ülkemizin bölünmez bütünlüü, birlii, beraberlii ve kardelii için çaba sarf eden bütün valilerimize, kaymakamlarmza, emniyet müdürlerimize, jandarma komutanlarmza, güvenlik korucularmza ve emei olan herkese huzurlarnzda teekkür ediyorum diye konutu.

Mardin Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan vekili Mustafa Yaman ise, ehirde düzenlenen ulusal ve uluslararas organizasyonlarn Mardinin tannrln her geçen artrdn belirterek, Huzur ve güvenin hakim olduu ehrimizde çok güzel eyler oluyor. Ulusal ve uluslararas alanda tannm büyük organizasyonlara ev sahiplii yaptk. Geçen hafta Mezopotamya Yol Yarlar düzenledik. Bu yarmada yüzlerce bisiklet sporcumuz yart. Bugün de Sayn çileri Bakanmz Süleyman Soylu ile birlikte, Uluslararas Mardin Da Bisikleti Kupasnn startn verdik. Bu da bölgedeki sporseverler acsndan çok önemli. Biz bundan sonra huzurun ehri olan Mardinin kültürel, tarihi, sportif ve sanatsal etkinliklerle duyuracaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git