Ümit Davala, Galatasaray'a veda etti

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren yardımcı antrenör Ümit Davala, veda mesajı yayımladı.

Haberler 02.06.2021 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sosyal medya hesabndan yaymlad veda mesajna, Sakatlklar, vazgeçmeden tamamlanan tüm geri dönüler, ailem olarak gördüüm kulübüm için yaptm saysz fedakarlk ve asla yanl davranmadm Galatasaray taraftarlarnn gönlünde oluan Ümit Davala profilinden dolay hissettiim gönül rahatl. ifadeleriyle balayan Davala, unlar kaydetti:

Bugün, veda ederken hayatmn üçte birini adadm Galatasaraya, kazanlan kupalardan daha çok beni bu duygu huzurlu hissettiriyor. Saha içinde yllarca hem Türkiyede hem de Avrupann en büyük liglerinde kulüp ve milli takm düzeyinde en üst basamakta rekabet ettikten sonra, saha kenarnda edindiim tüm tecrübeyi artk teknik direktör olarak kullanacam. Hayatn ne getirecei bilinmez ama mücadeleye hazrm ve yllar boyu emek vererek oluturduum kariyerime, dolaysyla kendime bu anlamda bir borcum olduunu biliyorum.

Ümit Davala, mesajn u ifadelerle tamamlad:

Hikayenin bu noktasnda, en bandan beri hayatmda olan, bana her zaman bir baba, bir aabey gibi yaklaan, sadece bir futbol adam olarak oyunla ilgili deil, tecrübesiyle hayata dair de yol göstericilerimden olan hocam Sayn Fatih Terime teekkür etmek istiyorum. Ülke futbolunun tüm zamanlarndaki en baarl teknik adamyla hem oyuncu hem de antrenör olarak çalmak, ailesinden biri olmak benim için bal bana onurdu. Kariyerimde yeni bir sayfa açacam bu döneme balamadan önce, birlikte çaltm tüm antrenörlere, futbolcu arkadalarma, kulüp çalanlarna ve yöneticilerine de teekkür ediyorum. Son olarak da bana duyduklar sevgiyi hayatmn her annda derinden hissettiren Galatasarayn büyük taraftarna minnettar olduumu söylemek istiyorum. Scak sevginizi her zaman kalbinde tayacam.

Ana Sayfaya Git