Ümit Karan: Galatasaray finale geldiğinde her zaman şampiyon olur

Galatasaray ve Milli Takım'ın eksi futbolcusu Ümit Karan, bu sezonki şampiyonluk yarışını değerlendirerek, koronavirüs öncesi aldığı teklifi de açıkladı.

Haberler 24.04.2020 - 23:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ümit Karan, Skorer Instagram hesabnda Nergis Aknn sorularn yantlarken, teknik direktörlük için bir kulüpten teklif aldn da itiraf etti. Karann açklamalar öyle:

Sivasspor güzel bir baar elde etti. 2008 ylnda yine böyle kafaya oynamt. Bu tip durumalrda ampiyonluk tecrübesi çok önemli. Galatasaray finale geldiinde her zaman ampiyon olur. u an en büyük adaylardan bir tanesi.

Muslera ve Uurcan çakr çok iyi kaleciler. u an en iyi forvet bence Burak Ylmaz. Son 2-3 hafta Falcao yükselie geçti. nallah sezon sonuna doru böyle sürüdürür. Sörloth inanlmaz oynuyor. Premier Lig düzeyinde bir futbolcu. Sosa da yana göre çok iyi oynuyor. Beiktatan ayrlmas onlar için büyük kayp oldu.

En sevdiim gol Manisaspora attm gol. Süper Ligin en güzel gollerinden biriydi. Tabi deerli olan Fenerbahçe maçlarnda attm goller.

TEKLF ALDIM

Seneye sizi nerede göreceiz sorusuna Karan gülerek Survivor All-star cevabn verdi. Sonrasnda devam eden eski milli futbolcu Tabiki hocalk hedefim var. Teklif vard ama koronavirüs ile birlikte gitti. Kimden olduunu söylemem

GÜNLÜK YAAMINDA NELER YAPIYOR ?

La Casa De Papelin son sezonu çok beenmedim. Aksiyon-maceray seviyorum. En çok film seyrediyorum. Hzl ve Öfkeli ile Baba serisine batan balayp izledim

Yata yata kilo aldm. Mecbur.. Ben yemek yaparm arada ama bu süreç bize kilo aldrd.

Ana Sayfaya Git